Haberler

AK Parti Milletvekili Adayları Esob'u Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayları Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Milletvekili adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, burada esnafın genel sıkıntıları ve taleplerini dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, ESOB hakkında AK Parti heyetine bilgiler verdi. Esnaf Odalar Birliği'nin Afyonkarahisar'da 18 bin üyesi ve 37 oda başkanı olduğunu ifade eden Konak, 37 odanında üst birliğinin de Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği olduğunu belirtti. Konak, "Siz halkın sözcüsüsünüz partililer olarak, biz de esnaf ve sanatkarın sözcülüğünü yapmaya gayret ediyoruz. AK Parti hükümeti esnaf ve sanatkara geçtiğimiz dönemlerde ciddi bir önem verdi. Özellikle de krediler, sicil aflar, yeniden yapılandırmalarda konularında destek verdi ve destek vermeye de devam ediyor" diye konuştu.

Ziyarette konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ise şu ifadelere yer verdi:

"Bizler nezaket ziyaretinde bulunalım ve esnaf ziyaretlerine başlamadan önce sizlerin hal ve hatırını soralım, hem de sizler ile fikir alışverişinde bulunalım istedik. 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde desteklerinizi bekliyoruz. Seçimlerin Afyonkarahisar ve Türkiye'ye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

AK Parti Milletvekili Halil Ürün de, ülkede çok ciddi bir seçim yapıldığını belirterek, "Şuana kadar Elhamdülillah birkaç küçük istisna hariç kazasız belasız yürüyor. Yapılacak olan seçimler çok önemli, çünkü 7 Haziran'dan sonra 4 yıl seçim görünmüyor. Ancak olağanüstü durumlarda seçim söz konusu olabilecek. Bir de belki inşallah bizim hedeflerimiz arasında bulunan Anayasa değişikliğini sağlayabilirsek 2 yıl sonra bir referandum görünüyor. Onun dışında 4 yıl ülke seçimsiz, tartışmasız ve maddi hizmetlerin zirveye çıkacağı bir süreç olacak. Ama bütün bunlar bu seçimin sürecine bağlıdır. Siz de biliyorsunuz ki seçimler çok önemli, milletimizin kantarı belindedir. AK Parti bu bilinçle hem program hem de kadrolar olarak mümkün olanın en iyisini sunmaya çalışıyor. Allah nasip ederde seçimlerden sonra tekrar hükümet olursa yapacağı işler bellidir" dedi.

"ANAYASAYI DEĞİŞTİRMEK BOYNUMUZUN BORCU"

Hükümetin ötesinde milletten talep ettikleri Anayasa değişikliğini sağlayacak çoğunluğu temsilde AK Partiye görev verdiği takdirde anayasayı yapmanın kendilerinin boynunun borcu olduğunu belirten Milletvekili Ürün: "Biz de bütün STK'larını ziyaret ediyoruz. Bunu sadece merkezde değil, ilçelerde de yaptık. Biz asıl sizleri dinlemek istiyoruz. Seçim kampanyamızı zaman dilimi olarak birkaç parçaya ayırdık" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title