Haberler

AK Parti Milletvekili Adayları 8. Üsküdar Spor Oyunları'nın Açılışını Yaptı

AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayları Erkan Kandemir ve Rabia İlhan, 8. Üsküdar Spor Oyunları’nın açılışını yaptı.

AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayları Erkan Kandemir ve Rabia İlhan, 8. Üsküdar Spor Oyunları'nın açılışını yaptı. Kandemir, Üsküdar Belediyesi'nin merkezi hükümetin de desteği ile çok sayıda tesisi millete kazandırdığını hatırlatarak, "Özellikle vizyon projelerimiz, Türkiye ile ilgili hayallerimizi anlattıkça vatandaşlarımızın olumlu tepkilerini görmüş oluyoruz" dedi. Milletvekili adayı Rabia İlhan ise, "Biz sadece seçimlerde sahaya inmiyoruz. Teşkilatımız her daim milletimizle birlikte" diye konuştu.

AK Parti Milletvekili adayları Erkan Kandemir ve Rabia İlhan, 8. Üsküdar Spor Oyunları'nın açılış programında vatandaşlarla buluştu. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in de katıldığı programda konuşan milletvekili adayı Erkan Kandemir, "Tabi spor bir ahlakı beraberinde getiriyor. O ahlakın içerisinde tevazu var. Başkası ile beraber bir şeyleri paylaşıyor olmak var. O ahlakın içerisinde örnek almak var. O örneklerin içerisinde en büyük örneği görebilme ufkunu kazanmak var. Tabi belki bundan daha kıymetlisi gençlerimizi böyle bir dönemde, böyle bir ortamda yanlış kötü alışkanlıklardan uzak kalmasına vesile olan bir şey spor" dedi.

Bir Üsküdarlı olarak geçmişten günümüze yaşanan gelişmeleri hatırlatan Kandemir, "Uzun bir zamandır belediyemizin öncülüğünde merkezi hükümetimizin katkıları ile muhteşem tesisler, muhteşem yapılar kazandırdılar bize. Tabi spor çok önemli. Hem sağlık için, hem gençliğimizin dinamizmi ve idealist bir gençlik olması için spor önemli bir motivasyon kaynağımız" şeklinde konuştu.

Seçim çalışmalarını da değerlendiren Kandemir, "Öncelikle şunu ifade edeyim. Teşkilatımız sahada muhteşem. Müthiş motive. Çok arzulu istekli. Tabi bu konularda teşkilatımız çok başarılı bir teşkilat. Sahaya çıktığımız andan itibaren, tabi biz bunu sahada bizzat yaşayarak görüyoruz. Vatandaşlarımızın tepkileri de çok olumlu. Özellikle vizyon projelerimiz. Türkiye ile ilgili hayallerimizi anlattıkça vatandaşlarımızın olumlu tepkilerini görmüş oluyoruz" diye konuştu.

Milletvekili adayı Rabia İlhan ise, "Seçim beyannamemizin yayınlanması ile birlikte sahadaki çalışmalarımıza Seçim Koordinasyon Merkezi'nin yönlendirmesi ile başlamış olduk. Ama bilindiği üzere bizim teşkilatımız yurt dışında temsil kabiliyeti açısından üye sayısı bakımından ve organizasyon şeması açısından en büyük teşkilat. Biz sadece seçimlerde sahaya inmiyoruz. Teşkilatımız her daim milletimizle birlikte. ve yapılan projelerimizi çalışmalarımızı bir bir vatandaşımıza zaten anlatmakta" şeklinde konuştu.

Milletvekili adayları, daha sonra bir hafta sürecek Spor Oyunları'nın startını verdi. Karate yapan çocukları izleyen Erkan Kandemir ve Rabia İlhan, çocuklara madalyalarını verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Erkan Kandemir Rabia İlhan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title