Haberler

AK Parti Milletvekili Adayından İlginç İftar Sofrası Paylaşımı

Güncelleme:

AK Parti Serdivan İlçe Danışma Meclisi toplantısı ardından dün verilen iftar yemeğinde, 7 Haziran seçimlerinde aynı partiden milletvekili adayı olan Bilgehan Doğru'nun sosyal medya hesabında paylaştığı üzerinde Arapça 'Allah' yazan pide dikkati çekti.

İftar programını düzenleyen AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, pideyi ilçe gençlik kollarında görevli bir fırıncının yaptığını söyledi.

ÜST DÜZEY KATILIM

İftara, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Milletvekili Adayları Recep Hacıeyüpoğlu ve Bilgehan Doğru, AKP İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, AKP Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik yer aldı.

"İFTARDAYDIM"

İftar sofrasının ortasına konulan, üzerinde Arapça 'Allah' yazısı bulunan pidenin fotoğrafını, AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerinde 7'nci sıradan milletvekili adayı olan Bilgehan Doğru sosyal medyadaki hesabında "Serdivan İlçe Teşkilatımızın 30. İlçe Danışma Meclisi ve iftar programına katıldım." diyerek paylaştı.

"PARTİLİ BİR FIRINCI YAPTI"

İftar programını düzenleyen AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ise gazetecilere pideyi ilçe gençlik kollarında görevli bir fırıncının yaptığını söyledi. Çelik, "Gelen davetliler pideyi masada gördü. Bir parça alındıktan sonra, diğer masalara gönderildi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bilgehan Doğru Serdivan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (116)

Frk:

Dinimizi herkim reklam icin kullaniyorsa Allah cezasini verecektir

35
1
yanıtYanıtla
nix:

Allahu Tealanin ismini islerine alet edenlere lanet olsun ve O nun ayetlerini para karsiligi satanlara. .

26
0
yanıtYanıtla
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN DİYECEM AMA ???:

KABE YAŞ PASTALAR ALLAH YAZILI PİDELER KESİP KOPARIP YİYORLAR. YA BU NASIL İSLAM ANLAYIŞI? BİZE KUTSALİYET ARZADEN ŞEYLERİN ÖPÜLÜP BAŞA KONMASI VE GÖBEK ÜSTÜ BİR YERE SAYGIYLA KONMASI ÖĞRETİLDİ. . CAHİLİYE DEVRİNDE ARAPLAR HELVADAN PUT YAPAR TAPINIR SONRA YERLERMİŞ. ACAİP BİR DURUM VALLAHİ. KAFAM ALMIYOR. PKK TÜRKİYEDE VE SURİYEDE DEVLET OLUYOR. PKK NE İSTEDİDE VERMEDK DİYEN AKP LİLERİN DURUMUNA BAKIN BİR. İSTANBUL FETHEDİLİRKEN BİZANS PAPAZLARI MELEKLERİN DİŞİMİ ERKEKMİ DİYE TARTIŞMALARI GİBİ. .

25
0
yanıtYanıtla
bruksel:

o pideyi yedikten sonrasini dusundunuzmu cahil surusu,

23
0
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

YÜCE YARADAN BU ŞİRKE BATMAYA ÇALIŞANLARA ÖYLE BİR ŞAMAR ATACAK Kİ FELEKLERİNİ ŞAŞIRACAKLAR İNŞAALLAH. BU KAÇINCI KEPAZELİK BE KARDEŞİM. KURAN-I KERİM DEN PASTALAR, KABE MAKETLERİ, '' O BİZİM İÇİN İKİNCİ PEYGAMBER'' VE DAHA NELER NELER. .

23
0
yanıtYanıtla
emekli:

sizin dini bilmediğinizi biliyoruz. peki hiç terbiyede öğrenmediniz. nezaketsiz yobaz görmemişler.

20
2
yanıtYanıtla
DON CORLEONEMobil-IOS:

Dinsiz imansızların herşeyi show ve reklam olmuş,Allah belanızı versin.

21
0
yanıtYanıtla
İSLAM:

yav siz nasıl insanlarsınız o ekmeğe RABİMİN İSMİ YAZILMIŞ DİYE BİZLER DOKUNMAYA BIRAK ONU SOFRAMIZA KOYMAYA KORKARIZ ÇEKİNİRİZ HER YEDİĞİNİZ LOKMA zehir zıkkım olur öbür tarafta hesabını verirsiniz yüzsüzler arsızlar utanmaz insanlar sizi

20
0
yanıtYanıtla
helvali pide:

hz ömer -biz cahiliye zamaninda islamdan önce helvadan p u t yapardik sonra acikinca yerdik . . . simdikiler pide yaptirip yiyor fark o mibarek islamdan sonra hic hata yapmadi bunlar ise sözde müslüman saymaya kalksak hatalar zinciri. ameller niyete göredir

7
13
yanıtYanıtla
63:

bu kadir gecesi ALLAH size oy veren insanlara akil fikir versin

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title