Haberler

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Turhan, CHP'yi Eleştirdi

Güncelleme:

AK Parti İzmir Milletvekili adayı İbrahim Turhan, ana muhalefet partisi CHP'yi eleştirerek, "CHP'nin seçim bildirgesinde AK Parti hükümetinin icraatlarını seçim vaatleri diye sunuyorlar. Bu kadar ciddiyetsizlik, hesapsızlık olmaz" dedi.

AK Parti İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı İbrahim Turhan, 7 Haziran'daki seçim çalışmaları çerçevesinde Bornova ilçesindeki esnaf ve iş dünyasının temsilcileriyle buluştu. Gittiği her noktada vatandaşlarla sohbet eden Turhan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ana muhalefet partisi CHP'yi ciddiyetsizlikle eleştiren Turhan, şöyle konuştu: "CHP'nin seçim bildirgesini okudum. Bu kadar ciddiyetsizlik, hesapsızlık olmaz. Partinin adı CHP'de, buna ciddiyetsizlik hesapsızlık partisi demek lazım. Kız çocuklarını okula gönderen ailelere Ak Parti hükümeti yıllardır destek sağlıyor. Ama CHP bunu seçim vaadi diye yazıyor. Devlet yurtlarında internet bedava bunu seçim vaadi diye yazmışlar. OSB'lerde meslek liseleri yapıldı. Orada okula giden öğrencilere yıllık 5 bin TL'ye kadar öğrenim bursu desteği veriyor bunu da seçim vaadi diye yazmışlar. Ak Parti hükümetinin yaptığı icraatları yapacağız diye vaat ediyorlar. Genel sağlık sigortası ile ilgili 3 milyon 200 bin vatandaşımız için ücretsiz yapacağız diyorlar. Biz zaten prim ödeme gücü olmayan 7 milyon vatandaşımızın primlerini zaten ödüyoruz. Bunlar o zaman 4 milyon vatandaşımızın primlerini geri kesecekler."

AK Parti hükümetinin icraatlarını anlatan Turhan, şunları söyledi: "Milli gemiyi yapan, milleti IMF kapısında borç dilemekten kurtaran Ak Parti'dir. Şu an hedeflerimizi daha da yukarı çıkardık. Milli Uzay Ajansımızı kuruyoruz. Türkiye'nin adını uzaya yazacağız. Ekonomiyi büyüteceğiz. Büyümeden kaynaklanan refahı milletle paylaşacağız. Millete komplo kurmayı kendine alışkanlık edinenler var. Bunların başını çeken CHP. Ne zaman başları sıkışsa ya mahkemeye ya notere gidiyorlar. Millete gitmeyi bir türlü hazmedemiyorlar."

"İZMİR'İ BÜTÜN AKDENİZ'İN PARLAYAN İNCİSİ YAPACAĞIZ"

AK Parti İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı İbrahim Turhan, son olarak konuşmalarını şöyle sürdürdü:

"Bütün ülkeyi yollarla dantel gibi ördük. İzmir-İstanbul otoyolu yakın zamanda bitecek. İzmir-Ankara hızlı treni yakın zamanda bitecek. Şehir hastanemiz, Konak tünelimiz açılacak. Başbakanlık ofisi açılacak. Başbakanımızın bir müjdesi var. İzmir bundan sonra Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak. Çünkü, 2023 hedeflerine ulaşmak için Türkiye'ye bir tane İstanbul yetmez. İzmir'i bir üniversite şehri ve sağlığın merkezi yapacağız. Hep beraber el ele verip sadece Türkiye'nin değil bütün Akdeniz'in parlayan incisi yapacağız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İbrahim Turhan Ak Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title