Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Köse'nin Korkuteli Seçim Çalışmaları

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, seçim çalışmaları çerçevesinde Korkuteli ilçe binasında Ak Parti ilçe yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile bir araya geldi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, seçim çalışmaları çerçevesinde Korkuteli ilçe binasında Ak Parti ilçe yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile bir araya geldi. Köse, "12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin daha önce hayal bile edilemeyecek yatırımlara kavuştuğunu, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin 2023 vizyonunu belirleyeceğini söyledi.

Av. Mustafa Köse, İlk olarak Ak Parti Korkuteli ilçe binasında Milletvekili adayı Mustafa Akdeniz ve İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ile partililerin karşısına geçti.

AK Parti'nin 12 yıllık iktidarı döneminde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan itibaren yapılan yatırımdan daha fazlasının yapıldığını belirten Köse, "Bizim tek bir siyaset anlayışımız var, o da halka hizmet. 2023 Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı. Güçlü bir Türkiye için 7 Haziran seçimleri çok önemli. İstikrarın devam etmesi, ülkemizin dünyada söz sahibi olabilmesi için sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

AK Parti Antalya Birinci sıra adayının Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan olduğunu hatırlatan Mustafa Köse, "Hükümetimizin en icracı bakanlarından birisinin şehrimizden aday olması büyük bir şans. Bakanımız şehrimize birçok proje ile geldi. Korkuteli'ne önemli projeler hayata geçirilecek. Yollarımız duble yol olacak. Doğalgaz konusunda çalışmalara başlandı. En kısa sürede bu konu ile ilgili sevindirici haberi veririz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Köse Korkuteli Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title