Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Kazada Yaralandı

Güncelleme:

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Kökten, seçim çalışması için gittiği Milas'ta geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, ters yöne giren aracın önce taksiye, ardından bir otomobile çarptığı kazada, aralarında AK Parti Muğla 2'nci sıra Milletvekili Adayı Hasan Kökten'in de bulunduğu 6 kişi yaralandı. Ters yöne giren sürücünün durumunun ağır, diğer yaralıların ise vücutlarında kırıklar olduğu belirtildi.

TERS YÖNE GİREN SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında, Yeniköy Mahallesi yakınları Milas- Bodrum Karayolunda meydana geldi. Milas'a gelen İran asıllı Alman vatandaşı Reza Khorshıdı'nin yönetimindeki 48 ML 215 plakalı otomobil ters yöne girince, önce Kürşat Çetin'in kullandığı 48 T 5529 plakalı taksiye, ardından içinde seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Muğla 2'nci sıra Milletvekili Adayı Hasan Kökten'in de bulunduğu Mehmet Balcı'nın yönetimindeki 48 U 6222 plakalı otomobile çarptı. Üç araç hurdaya dönerken kazada; ters yöne giren sürücü Khorshıdı, taksi şoförü Çetin, otomobil sürücüsü Balcı, otomobilde bulunan milletvekili adayı Kökten, adayın danışmanı Ferdi Aşıcı ve AKP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çemrek yaralandı.

YABANCI SÜRÜCÜNÜN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan yabancı uyruklu Khorshıdı'yi 30 dakikalık bir çalışmayla kurtardı. Sağlık ekipleri ise ilk müdahalede bulunduğu yaralılardan Hasan Çemrek, Hasan Kökten, Kürşat Çetin ve Reza Khorshıdı'yi ambulanslarla İzan Özel Sağlık Hastanesi'ne, Ferdi Aşıcı ile Mehmet Balcı'yı da 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan sadece Khorshıdı'nın durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların vücutlarında kırıklar bulunduğu belirtildi.

VALİ VE KAYMAKAM DEVREDE

Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas İlçe Emniyet Müdürü Serdar Gökmenoğlu ve Milas İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Atik de kaza yerine gelerek güvenlik güçlerinden bilgiler aldı. Kaymakam Gürel, zaman zaman alanda çalışma yapan personellere yardımcı olmaya çalıştı. AK Partililer ile Muğla Valisi Amir Çiçek, hastane ziyareti gerçekleştirip başta Kökten olmak üzere yaralılara geçmiş olduğu dileklerini iletti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Kökten Ak Parti Muğla Milas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Hacı babaMobil-IOS:

Üzüldümmü? Hayır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title