Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Sert, Muhasebecilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Sert, Mısır’a batı ülkeleri tarafından operasyon yapıldığına iddia ederek, “Türkiye’nin stratejik durumunu engelleme adına yapılan operasyonlar boşa çıktı” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Sert, Mısır'a batı ülkeleri tarafından operasyon yapıldığına iddia ederek, " Türkiye'nin stratejik durumunu engelleme adına yapılan operasyonlar boşa çıktı" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Sert, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Sancaktepe'de muhasebecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Burada muhasebecilerle sohbet eden Sert, 7 Haziran seçiminin öneminde işaret ederken, Türkiye'nin dünya üzerindeki durumunu da değerlendirdi. Bulunduğumuz coğrafyadaki ülkelerin durumlarını değerlendiren Sert, "Özellikle bizim bulduğumuz coğrafyada Dünya üzerinde İslam adına ya da ezilmiş halklar adına hizmet etmeye çalışan 3 tane büyük devlet var. Bunlardan bir tanesi Mısır, bir tanesi Türkiye, bir tanesi de Pakistan. Diğer ülkeleri yanında toplayabilme kabiliyetinde 3 tane ülke var" dedi.

Bu ülkelerden Pakistan'ın ne ekonomik durumu ne de entelektüel birikiminin buna müsait olmadığını dile getiren AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Sert, "Mısır kısmen buna müsaitken, Mısır kötü yönetimler ve dış güçlerin orada aldığı pozisyondan dolayı bu liderlik pozisyonunu kaybetti. ve kendini heder etti. Şuan da eğer Mısır ile Türkiye'nin şu son 2 yıl önceki yaklaşması gibi bir yaklaşmayı başarabilmiş olsaydık, Türkiye bulunduğu coğrafyada Mısır ile birlikte çok daha önemli bir görev yapacaktı. Tüm dünya halkları adına. Ama bunu gördü Batı. Mısır'a hemen bir operasyon yaptı, bu operasyonu gerçekleştirdi. Bu hayali kısmen durdurdu" şeklinde konuştu.

Türkiye'ye de benzeri operasyonların defalarca kere yapılmaya çalışıldığına dikkat çeken Sert, "Ama burada yine batıyı rahatsız eden Türkiye var. Türkiye gerek yetişmiş insan gücü, entelektüel insan birikimi, eğitimi ekonomisi, perspektifi, vizyonu, tarihsel birikimleri, imparator derinliklerine kadar giden yapısı itibari ile Türkiye bu görevi yapmaya en büyük aday gözüküyor şu anda. Sadece İslam ülkeleri için değil tüm mazlum ülkeler için,, Hıristiyan ülkeler için, gelişmekte olan ülkeler için tamamı için Türkiye aslında bir umut kapısı olmuş durumda. Tabi bunu yaparken, bunu fark eden başka güçler, bu sefer Türkiye'ye operasyon yapmaya kalkıyorlar. ve bu üç, dört tane operasyon arka arkaya süregelen bu Türkiye'nin stratejik durumunu engelleme adına yapılan operasyonlar hep boşa çıktı. ve şuanda siyasi bir operasyon yapılıyor AK Parti'ye ve ülkemize. Bu da inşallah boşa çıkacak. Yine halk feraseti ile nerede bulunması gerekiyor ise orda bulunacak. ve bu başarı hikayesi yeniden yazılacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Sert Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title