Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Conkar, Suriyelilerle Buluştu

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Berat Conkar, Ümraniye Meydanı’nda Suriyelilerle buluştu.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Berat Conkar, Ümraniye Meydanı'nda Suriyelilerle buluştu. Yağmurlu havaya rağmen meydandaki programa katılan Conkar, Suriyelilerle selamlaştı ve onlara yemek dağıttı.

Seçim çalışmalarını Ümraniye'de sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Berat Conkar, Ümraniye Belediyesi tarafından Ümraniye Meydanı'nda düzenlenen Suriye Kültür Şenliği'ne katıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile programa katılan milletvekili adayı Conkar, Suriyelilerle selamlaştı ve onlara yemek dağıttı.

Conkar, "Ümraniye'de 8 bin Suriyeli kardeşimiz var. Bunların bütün bilgilerini belediyemiz değerlendirmiş ve onlara kendi kültür evlerinde, Ümraniye Belediyesi'nin merkezlerinde eğitim imkanı sağlıyor. Suriyeli kardeşlerimizin, misafirlerimizin diğer ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da belediyemiz büyük gayret gösteriyor" dedi.

Çalışmaları nedeniyle Ümraniye Belediyesi'ne de teşekkür eden Conkar, "Bugün ise burada bir anlamda kültür buluşması tarzında Suriyeli kardeşlerimizle Ümraniyeli vatandaşlarımızın bir araya geldiği, Suriye kültürünün sergilendiği, Suriye yemeklerinin ikram edildiği güzel bir ortam var. Aynı zamanda bu program buradaki Suriyeli kardeşlerimizle Ümraniyeli vatandaşlarımızın kaynaşmasını sağlayacak" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İstanbul Ümraniye Ak Parti Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title