Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Berat Conkar, İşçileri Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Berat Conkar, seçim çalışmalarına fabrika ziyareti ile devam etti.

AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Berat Conkar, seçim çalışmalarına fabrika ziyareti ile devam etti. Burada işçilerle bir araya gelen Conkar, "Bu yolda inşallah milletvekili olduğumuz zaman sizlerin arzularını, düşüncelerini dikkate alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Berat Conkar, Sultanbeyli'de bir giyim fabrikasını ziyaret etti. Fabrikayı dolaşan ve çalışmaları yerinde gören Conkar, işçilerle bir araya geldi.

Conkar, Türkiye'nin çok önemli bir seçim sürecine girdiğine dikkat çekerek, "Bizler de seçim çalışmalarımıza yaklaşık 10 gündür başladık. Şuanda sizlerle, vatandaşlarımızla buluşuyoruz, kucaklaşıyoruz. ve vatandaşlarımızın arzularını, taleplerini not ediyoruz, dinliyoruz. Bu yolda da inşallah milletvekili olduğumuz zaman sizlerin arzularını, düşüncelerimi dikkate alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun çok güzel bir vizyon ortaya koyduğunu ifade eden Conkar, "Çok önemli bir mücadeleyi yıllardır siyasi alanda yürüten çok değerli önderlerimiz var, liderlerimiz var. Bizlerde onların açmış olduğu bu siyaset yolunda onlarla birlikte milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Sizler İstanbul'da yaşayan kardeşlerimiz olarak bizlerin yaptıklarımızı görüyorsunuz. Milli eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada, sosyal güvenlikte, toplu konutta, belediye hizmetlerinde, yargıda, bütün bize dokunan tüm alanlarda, her alanda ülkemizi daha iyi bir noktaya taşımak için gayret gösteriyoruz. Sanayicilerimize, iş adamlarımıza destek vermeye gayret ediyoruz. Ülkemizi uluslar arası platformda daha iyi temsil etmek için koşturuyoruz. İnşallah hep birlikte sizlerin desteği ile dualarıyla da ülkemizi bir istikrar adası olarak bölgesinde, güçlü, sözü dinlenir ve istikrarlı bir ülke olarak herkesin gıpta ettiği, örnek aldığı bir ülke haline getirmek için gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

Seçim çalışmaları ile ilgili de bir değerlendirme de bulunan Conkar, çalışmaların yoğun geçtiğini ve bu seçimden de başarı ile çıkacaklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sultanbeyli Ak Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title