Haberler

AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "4 Ekim'de yine bu salonda beyannamemizi halkımızla paylaşacağız. Halkımıza bire birde hitap edecek, dokunacak olan çok önemli ve sürpriz sayılabilecek birtakım hususların olacağını ben düşünüyorum" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "4 Ekim'de yine bu salonda beyannamemizi halkımızla paylaşacağız. Halkımıza bire birde hitap edecek, dokunacak olan çok önemli ve sürpriz sayılabilecek birtakım hususların olacağını ben düşünüyorum" dedi.

Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti milletvekili aday tanıtım toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydın, aday tanıtım toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Aydın, çok değerli adayların bulunduğunu ve AK Parti'nin insan kaynağının çok zengin olduğunu söyledi.

Partinin 550 adayının hem kendi bölgelerinin hem de Türkiye'nin milletvekili olacaklarını ifade eden Aydın, "Bu millete yardım etmek ve bu milletin dertlerine derman olmak için 'Ben de varım' diyen tüm kardeşlerime, tüm aday adaylarımıza hayırlı olsun diyorum" dedi.

Aydın, seçim beyannamesinde başkanlık sistemi tezi, yeni anayasa ve çözüm sürecinin nasıl yer alacağına yönelik soru üzerine, şunları kaydetti:

"Bunlar stratejik konular aynı zamanda. Bizim strateji heyetimiz, bu noktada ülkenin umudu, beklentisi neyse o doğrultuda muhakkak ki beyannamede ifadeler olacak. Sabredelim, 4 Ekim'de yine bu salonda beyannamemizi halkımızla paylaşacağız. Halkımıza bire birde hitap edecek, dokunacak olan çok önemli ve sürpriz sayılabilecek birtakım hususların olacağını ben düşünüyorum."

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Aydın Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title