Haberler

AK Parti Milletvekili Açıkgöz: "Bu Takım Hepimizin"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Siyasetçi kimliğimle sporun her zaman içerisinde olan bir kişi olarak, Nevşehir sporun bu şehre önemli katkılar sağlayacağı düşüncesiyle 2016-2017 sezonunu önemsiyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Spor'da yaşanan yönetim değişikliğinin ardından yazılı bir açıklamada bulundu. Açıkgöz, "Eski yönetime teşekkür ederken yeni yönetime ise her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız ve Nevşehir sporu özlediği profesyonel lige çıkartacağız." diyen Açıkgöz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2011 yılından beri Nevşehirspor Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Sayın Necmi Cantekin Başkanımıza, Cantekin ailesi başta olmak üzere Nar Belediye Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Şehre kattıkları heyecan ve futbol seyri için teşekkür ederim. Zor şartlarda bu görevi üstlendiklerine minnettarım. Yine Nevşehirsporumuza bu güne kadar maddi manevi destek veren Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver ile birlikte özverili taraftarlarımıza, gönüldaşlarımıza, tüm hemşehrilerimize ve kurumlarımıza da teşekkürü bir borç biliyorum. Şehrimizin özlem duyduğu profesyonel ligde mücadele eden bir Nevşehirsporu oluşturmak için dün yaşanmışlıkları, küslükleri kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, dersler çıkartmalı, dünü değil yarını düşünerek; tek yumruk olmamız-kucaklaşmamız, birlik ve beraberlikle hareket etmemiz gerekiyor. Ayrıştırmalara ötekileştirmelere fırsat vermeden ortak hareket etmeliyiz zira Nar da bizim, Çat da, Kavak da bizim Hacıbektaş'da. Tüm köyleri, beldeleri ve merkeziyle birlikte 7 ilçesiyle bu şehrin çatısı olarak ortak noktamız Nevşehirsporumuzu bir an evvel nasıl profesyonel lige taşırız onun çalışmalarını yapmamız gerekiyor. Siyasetçi kimliğimle sporun her zaman içerisinde olan bir kişi olarak, Nevşehirsporun bu şehre önemli katkılar sağlayacağı düşüncesiyle 2016-2017 sezonunu önemsiyorum. Nevşehir ve Kapadokya bölgemizin tanıtımı, gençlerimizin spora teşvik edilmesi ve şehrin bütünleştirici unsurları gibi büyük önem arz eden Nevşehirspor konusunda topyekün elimizi bu taşın altına koymamız gerekiyor. Biz üzerimize düşenleri dün olduğu gibi bugün de yarın da yapmaya hazırız. Nevşehirspor Olağan Genel Kurulunda kulüp başkanı olarak seçilen Sayın Muzaffer Leblebici' ye, birlik, beraberlik, başarı ve profesyonel lig hedefleriyle göreve gelen yeni yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum." - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Açıkgöz Nevşehir AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title