Haberler

AK Parti Milletvekili Abdullah Çalışkan, Sağlık Yatırımlarını Değerlendirdi

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan 2014 yılı Sağlık yatırımlarını değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan 2014 yılı Sağlık yatırımlarını değerlendirdi.

Milletvekili Çalışkan, "Sağlıkta dönüşüm çerçevesinde vatandaşlarımızın yerinde sağlık hizmeti alması iktidarımızın birinci öncelikleri arasında yer almaktadır. Bu güne Kırşehir'imize bir çok sağlık yatırımı kazandırdık ve önümüzdeki yıl içerisinde bu yatırımlara yenilerini eklemeyi planlıyoruz. İhalesini yaptığımız Boztepe Yenidoğanlı Sağlık Evi ve 10 Yataklı Akpınar Entegre İlçe Hastanesi en kısa zamanda yapımına başlanacak. Akçakent Aile Sağlığı Merkezi ve Kırşehir Halk Sağlığı İl Müdürlüğü Binası ve Halk Sağlığı Laboratuarı Hizmet Binasını 2014 yatırım programına aldık ve yakında ihalesini yapacağız. Bilindiği gibi Çiçekdağı Entegre İlçe Hastanesine başladık ve inşaatı hızla devam ediyor. Bütün bu sağlık yatırımları gerçekleştiğinde vatandaşlarımız artık kendi bölgelerinde sağlık hizmeti almaları kolaylaşacak ve başka bölgelere gitme ihtiyacı kalmayacak" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırşehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title