Haberler

"Ak Parti Milletin Bir Kuruşuna Bile Sahip Çıkıyor"

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, ekonomide, demokratikleşmede, sosyal politikalarda bugüne kadar hiç yapılmamışı yapmaya çalıştıklarını belirterek, "AK Parti, sizlerin bir kuruşunuza bile sahip çıkma iradesiyle, sizlerin hukukunuzu dünyanın her yerinde savunma iradesiyle Türkiye'yi yönetiyor" dedi.

Emek Pazar alanında yapılan sokak iftarına AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'ın yanı sıra, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İl Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Demir, İl Seçim İşleri Başkanı Tahsin Kara, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Zekeriya Ayışık, İl Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Hilmi Pakyürek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Durmuş ile çok sayıda teşkilat mensubu ve binlerce Emek sakini katıldı.

İftarın ardından vatandaşlara seslenen AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, ramazanın manevi duyguların en yüksek seviyeye çıktığı ve her türlü dayanışmanın yaşandığı bir ay olduğunu söyledi. Yalçın, "Bizler de AK Parti Bursa teşkilatları olarak, tüm ilçelerimizde düzenlediğimiz iftarlar vesilesi ile tüm halkımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. İlçelerimizde 50 bin kişinin üzerinde vatandaşımızla iftar programları düzenliyoruz ve bu vesile ile sizlerle birlikte oluyoruz" dedi.

"TÜRKİYE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK"

Türkiye'nin her alanda iyi yönetim örnekleri verdiğini söyleyen Başkan Yalçın, şöyle konuştu:

"Gerek ekonomide, gerek demokratikleşmede, gerek sosyal politikalarda bugüne kadar hiç yapılmamışı yapmaya, açılmamış dosyaları açmaya devam ediyoruz. Bu zenginlik, bu büyüme, bu ilerleme, dünyada birilerini rahatsız edecektir. Biz de şunun bilincinde olalım ki Türkiye'nin yönetimini elinde tutan AK Parti, sizlerin bir kuruşunuza bile sahip çıkma iradesiyle, sizlerin hukukunuzu dünyanın her yerinde savunma iradesiyle Türkiye'yi yönetiyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşu sadece Türkiye'de değil tüm İslam aleminde, tüm Türk coğrafyasında, tüm mazlum milletlerin nezninde yükselmeye devam ediyor. Sizlerin desteği ile Türkiye büyümeye, kalkınmaya devam edecek."

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini de konuşmalarında vatandaşın ramazanını kutladı, birlik beraberlik mesajları verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title