Haberler

AK Parti Mersin Milletvekili Taşkın'dan Tarsus'a Ziyaret

Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Tarsus ilçesini ziyaret etti.

Taşkın, ilçe ziyaretinde AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız'dan çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgiler aldı.

Hükümetin bölgeye ve ilçeye yaptığı ve yapmakta olduğu yatırımlar hakkında bilgiler veren Taşkın, verdikleri her sözü yerine getirdiklerini, AK Parti'nin milletten aldığı destekle Türkiye'yi her alanda daha ileriye götürmek için yoğun çaba gösterdiğini söyledi.

Başarıya ulaşmak ve halkın hayır duasını almak için aralıksız olarak hizmet ettiklerini ve bunun karşılığında da onların desteğini aldıklarını ifade eden Taşkın, "AK Parti sadece hizmeti esas alan bir partidir. AK Parti kurulduğundan bu yana insan ve hizmet odaklı siyaseti yaptı ve yapmaya devam ediyor. Halkımız bunun farkında. Şimdi önümüzdeki hedef 2019 yerel seçimleri. Başta Mersin Büyükşehir ve Tarsus olmak üzere Mersinimizin tüm ilçelerinde başarıya ulaşmak istiyoruz." dedi.

Hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Taşkın, şunları kaydetti:

"Hızlı tren konusunda söz vermiştik ve yapıyoruz. Çukurova Havaalanı inşaatı konusunda süreç devam ediyor. 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi yapımı konusundaki süreçte devam ediyor. Eğer 4-5 yıl önce hastanenin imar durumu konusunda belediye engel çıkarmasaydı bu hastanemiz çoktan bitmiş olacaktı. Kazanlı-Tarsus sahil bandı turizm bölgesinde yol yapım çalışması sürüyor. Seçimden önce Tarsus'a üniversite sözü vermiştik, çok şükür komisyondan geçti ve Tarsus Teknoloji Üniversitesi kurulacak. Görüldüğü üzere biz verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiren bir parti ve iktidarız. AK Parti iktidarı hiç durmadan hizmet yoluna devam ediyor. Bizim dedikodularla kaybedecek zamanımız yok. Çünkü biz hizmetin partisiyiz."

Taşkın, geçtiğimiz hafta doludan zarar gören 13 köye giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını ve sorunlarına çare olmak için çaba gösterdiklerinin kaydetti.

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Yıldız da sürekli halkla iç içe olduklarını ve önümüzdeki hedeflerinin 2019 yerel seçimleri olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Yıldız AK Parti Mersin Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title