Haberler

AK Parti Mersin İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 yıldan bu yana MHP tarafından yönetildiğini hatırlatarak, "Geldiği günden bu yana 1 yıl oldu, hala vatandaşın faydasına çaktığı bir tek çivi yok. Bir yılını götürdü Mersin’in. Şu anda Mersinlilere zulüm yapıyor" dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 1 yıldan bu yana MHP tarafından yönetildiğini hatırlatarak, "Geldiği günden bu yana 1 yıl oldu, hala vatandaşın faydasına çaktığı bir tek çivi yok. Bir yılını götürdü Mersin'in. Şu anda Mersinlilere zulüm yapıyor" dedi.

AK Parti Mersin İl Danışma Meclisi Toplantısı, Anamur ilçesinde yapıldı. Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ile partililerin katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı İsmail Taşpınar, genel seçimlere yaklaşık 2,5 ay gibi kısa bir süre kaldığını belirterek, partililerine alana inme çağrısında bulundu. 12 Haziran 2014 tarihinde göreve geldikten sonra ilçe başkanlıkları, gençlik kolları, kadın kolları ve teşkilatların önemli bir kısmında revizyona gittiklerini hatırlatan Taşpınar, "Bunu yaparken kimseyi kırmadık, kimseyle küsmedik, geçmişte görev yapan arkadaşlarımızla hep istişare ettik, onlardan hiç kopmadık, birlik ve beraberlik içinde olduk. Bu anlamda partimizde bugüne kadar görev yapan tüm il ve ilçe başkanlarına teşekkür ediyoruz. Biz onların hiç biriyle kopmadık, yine hep birlikte istişare içinde çalışıyoruz" diye konuştu.

Genel seçim sürecinde 1 Mart tarihinde temayül yoklaması yaptıklarını hatırlatan Taşpınar, "Gerçekten son derece şeffaf, tüm aday adaylarının kendilerini tanıtabilecekleri ve anlatabilecekleri bir ortamda gerçekleşti. Sonuçları resmi olarak genel merkezimiz açıklamadığı için, dışarıda konuşulanlara itibar edilmemesi gerektiğini buradan ifade etmek istiyorum. Seçim için tüm hazırlıklarımızı yaptık, bundan sonra artık bizim meydanlara inmemiz kaldı. 112 aday adayımız var. Bunların 11'i aday olacak. Genel merkezin belirleyeceği 11 aday bizim adayımız olacaktır. Hiçbirimiz parti içerisinde kendimizi büyük görme, vazgeçilmez görme durumunda değiliz" şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarı döneminde Mersin'e yapılan sağlık yatırımı konusunda da bilgiler aktaran Taşpınar, 13 ilçenin tamamına yakın zamanda yeni ambulanslar gönderildiğini belirterek, şöyle devam etti; "2002 yılında tüm Mersin'de 12 ambulans vardı. Şu an tam 75 adet. 2002'de yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı bugünkünden daha mı az kıymetliydi? Demek ki öyleymiş, kıymet verilmemiş. Yol, su her şey yapılabilir. Ama bir insanın hayatı bizim için çok daha önemlidir. Yıllarca insanlar engelli çocuklarını hep gizlediler. Bugün devletimiz 'bu çocuğa en iyi ailesi bakar' diyerek, evde bakım parası veriyor. İşte biz bunların dualarıyla

iktidarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi şu anda MHP'de. Geldiği günden bu yana 1 yıl oldu, hala vatandaşın faydasına çaktığı bir tek çivi yok. 1 yılını götürdü Mersin'in. Şu anda Mersinlilere zulüm yapıyor. Bugün Mersin'de otogar çalışmıyor. Vatandaşlar ya Tarsus'tan ya da Erdemli'den biniyorlar. Geldiği günden bu yana vatandaşa zulmeden Büyükşehir Belediye Başkanı önce seyyar satıcılarla uğraştı, sonra gitti Kırmızı-Lacivert İş Hanı'ndaki insanları boşalttı. Onları boşaltırken 'bina depreme dayanıklı değil' dedi, sonra kendi personelini içine soktu. İşte bunları herkese anlatmalıyız. Seçime şurada 2,5 ay kaldı. Ben burada hepinize günde en az 18 saat çalışacağıma söz veriyorum. Mersin'de 2002 yılındaki oylarımız yüzde 18'di. O zamanki teşkilatlarımız çalıştı, gayret gösterdiler yüzde 27'ye çıkardılar. Ondan sonraki teşkilatlarımız da 2011 yılında yüzde 32'ye çıkardı. Bizim hedefimiz ise teslim aldığımız bu oranı çok daha yukarılara çıkarmaktır." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taşpınar Ak Parti Anamur Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title