Haberler

AK Parti Mersin İl Başkanı Taşpınar Açıklaması

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Mersin yararına olacak her kararın ve projenin arkasında durmaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Mersin yararına olacak her kararın ve projenin arkasında durmaya devam edeceklerini belirtti.

Taşpınar, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti olarak Büyükşehir Belediye Meclisi'nde hep olumlu tavırlar içerisinde olduklarını bildirdi.

Bugüne kadar mecliste kent yararına olan her projeye destek verdiklerini ifade eden Taşpınar, şunları kaydetti:

"Sadece bir konuda Büyükşehir yönetiminin karşısında olduk. O da kentteki herkesin üzerinde hassasiyetle durduğu bir yere AVM yapılması planı vardı. Biz buna karşı çıktık. Bunun haricinde işten çıkarılan ve otogar krizi dışında hep Büyükşehir yönetiminin yanında olduk. Bundan sonra da Mersin yararına olacak her kararın ve projenin arkasında durmaya devam edeceğiz. Örneğin Mersin'de ikamet eden üniversite öğrencilerine yılda 9 ay 100 lira burs verilmesiyle ilgili kararı tüm muhalefet olarak destekledik. Eğer kentin yararına olacaksa biz ve diğer muhalefet partileri neden engel olsun ki."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ak Parti Taşpınar Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title