Haberler

AK Parti Merkez İlçe Yöneticilerinin Mahalle Ziyaretleri

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, "Tanışma ve İstişare Toplantıları" kapsamında mahallelerde çalışma yaptı.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, "Tanışma ve İstişare Toplantıları" kapsamında mahallelerde çalışma yaptı.

Maltepe, Mecidiye, Müderris ve en son Saray mahallelerinde düzenledikleri toplantıda konuşan Korkmaz, mahallelerdeki aksayan yönleri, sorun ve talepleri dinlemek için bu toplantıları gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla talep ve şikayetleri yerinde dinlediklerini belirten Korkmaz, "Sorunların kesin çözümü için bizimle birlikte olan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan da aramıza katıldı. Yerinde hizmet, yerinde çözüm için karşınızdayız. 2023 hedeflerimiz için gayret edeceğiz, durmadan, yılmadan çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Kütahya Merkez Ak Parti Mecidiye Maltepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title