Haberler

AK Parti Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'nin 3 tane milletvekili çıkarması için üzerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi.

Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığının 5'inci Olağan Genel Kongresinde tek liste halinde gidilen seçimde AK Parti Merkez İlçe Başkanı olan Ahmet Namlı, yeni yönetimin hem Kastamonu'ya hem de Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Namlı, "2011 yılından bu yana üyesi olmaktan şeref duyduğum Feridun Öztürk başkanlığındaki merkez ilçe yönetim kurulu üyeliğinden, teşkilatımızın yaptığı istişareler sonrası, ortak teveccühleri ile merkez ilçe başkanlığı adaylığı genel merkez tarafından tarafıma tevdi edilmiştir. Öncelikle bizi bu göreve layık gören teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

"3-0 İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ"

Kendilerinden önceki AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunanların yaptıkları hizmetleri sürdüreceklerini ifade eden Ahmet Namlı, yeni süreçte de bu çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, "20 yıllık efsane denilen MHP belediye başkanlığını Allah'a şükürler olsun, cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tuttuk ve Tahsin Babaş'ı AK Eller'e teslim etik. Şimdi ne kadar doğru karar verdiğimizi, yapılan hizmetleri ve geri dönüşleri aldıkça anlıyoruz.12 yıllık AK iktidar döneminde Kastamonu olarak Cumhurbaşkanımıza karşı boynumuzun bükük olmansa sebep olan bir değer konu; üç dönemdir milletvekillerimizin tamamını AK Parti'ye hediye edememiş olmamızdır. Ancak Cumhurbaşkanımızı AK Belediye ile uğurladık. Ahmet Davutluğu'na da üç milletvekilimizi hoş geldin hediyesi olarak vermek ve partimizin 367 hedefinde üzerimize düşen katkıyı yeni dönemde yapmak istiyoruz" diye konuştu.

"SEÇİMLERDE ADIM ATMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ"

"Gerçek milliyetçilik laf ile değil, vatana hizmetle olur" diyen Ahmet Namlı, şöyle konuştu: "Milliyetçilik, ülkemizin saygınlığını artırmakla olur. Gerçek halkçılığın bazıları gibi halkı hakir görerek, halk üstü zümre oluşturan zihniyet değil, 'bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olamaya geldik' diyen zihniyetle olur. Bunları anlatmak için 19 mahalle ve 178 köyde adım atmadık yer bırakmayacağız. 2002 yılından bu yana yapılan hizmetleri herkese bıkmadan usanmadan anlatacaklarını vurguladı. Daha önceki tarihlerde yaşanan ilaç kuyruklarını, faizleri, bakanlıklar önüne atılan yazar kasaları unutturmayacağız. Çıta çok yüksek biz bunun farkındayız. Allah kolaylık versin. Biz bunları hep beraber teşkilat ile birlikte AK Parti sevdalıları ile yapacağız. Allah bize güvenip bu göreve getirenlere karşı yüzümüzü kızartmasın. Dua almaktan başka bir amacımız olmadan aldığımız bu kutlu görevde bizleri mahcup etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun"

"TAHSİN BABAŞ, BAKANLIĞA HERŞEYİYLE YAKIŞTI"

Kongreye katılan AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ise, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın belediyecilik alt yapısından geldiğini hatırlatarak, "Bu işe her şeyiyle yakıştı kamuoyunda da sevilen biriydi. Biz seçimde bu kadar zorlanmış olmamızı bile hayretle karşıladık. Çok daha açık fark bekliyorduk ama malum sebepler o dönemde yaşanan hadiseler bir takım yapıların özellikle özel çalışmaları ve bizim karşımıza geçmeleri gibi sebeplerle aslında 5-6 bin fark olması gerekirken az bir farkla aldık" şeklinde konuştu.

"Zaferin yüzlerce sahibi vardır, yenilgi yetimdir" diyen Gülşen, "Bu zaferin yüzlerce sahibi vardır. Birçoğu isimsiz kahramanlar. Bu çok büyük bir ekip çalışmalarının gayreti ve özverisi sonunda gerçekleşti. Merkez ilçemiz başkanıyla ve yönetimleriyle ayrı bir teşekkürü hak ediyorlar. 4 yıllık süreçte bize siyasetin çok güzel yanlarını gösterdiler. Gönül almayı gönüllere girmeyi ve dua almayı gösterdiler. Dostlarını yarı yolda bırakmamayı, yol arkadaşlarını satmamayı gösterdiler. Merkez ilçemiz güzel bir çalışma yaptı. Güzel şeylere örnek oldular ve bunu sağladılar. Merkez İlçe Başkanımız bu işin tespihin tabiri caizse imamesiydi. Aslında yönetimin en küçük yaşta kişisi olmasına rağmen ağabeylerine başkanlık yaptı. Zamanı geldiğinde her insan çekip gitmeli" ifadelerini kullandı.

"14 MİLYONLUK PROJELER İÇİN HAREKETE GEÇTİK"

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş da, seçim sürecinde vaat ettikleri tüm projelerin bazılarını hayata geçirmek için kolları sıvadığını belirterek, "Yapmayı taahhüt ettiğim projelerin ihale sürecini hemen başlatarak toplam 14 milyon liralık maliyeti bulunan projelerin hayata geçirilmesi için harekete geçtim. Bu projeler arasında Şehir Parkı, Harikalar Diyarı, Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Kuzeykent Kapalı Pazaryeri'ne ait Giyim Pazarı ile Balık Pazarı yer alıyor. Bu projelerimden Harikalar Diyarı, Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Kuzeykent Giyim Pazarı ile Balık Pazarı'nın yapım çalışmaları devam ediyor. Şehir Parkı ile ilgili projelendirme çalışmalarımız tamamlandı. Buranın inşaatına da inşallah gelecek yıl başlamayı düşünüyorum. Seçim kampanyam süresince Kastamonu'da 23 bölgede kentsel dönüşümün yapılabileceğini, bu şekilde hem şehirdeki çarpık yapılaşmayı yeniden düzenlemek ve bu arada tarihi dokuyu öne çıkararak yeniden Kastamonu'ya kazandırmak için kentsel dönüşümün gerekli olduğunu dile getirdim. Yine kentsel dönüşümün, sadece eski binaları yıkarak yerine yeni betonarme binalar yapmaktan ibaret olmadığını, kentsel dönüşümün, şehre kazandırmayı planladığımız büyük projeleri ve eserleri kazandırmak için de bizlere imkan sağlayan bir mevzuat olduğunu ifade ettim. Diğer taraftan Kastamonu'da yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmalarında tarihi dokuyu koruyarak öne çıkaracak ve bu yolla şehir turizminin alt yapısını oluşturacak bir yöntem geliştireceğiz. İlk etapta Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi, Şamlıoğlu Sokak, Kefeli Yokuşu, Beyçelebi Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, İsfendiyarbey Mahallesi gibi tarihi evlerin ve konakların yoğun olduğu bölgelerde bu bölgelerin özelliklerine uygun projeler hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE ALGI OPERASYONU YAPMAYA ÇALIŞTILAR"

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik ise, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'nin mağlup edilmek istendiğine işaret ederek, fakat milletin bu oyunu bozduğunu söyledi.

Çelik, AK Parti'nin Türkiye'de hayal edilemeyecek çok büyük projeleri hayata geçirdiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Dünya hava yolu ulaşımının dengesini değiştirecek olan 3'ncü havalimanı projesi ihalesi gerçekleştirdi. Yine Sinop'taki nükleer santralin adımları atıldı. 3'ncü Boğaz köprüsünün temeli atıldı. İşte Türkiye'nin 2023 hedeflerini ortaya koyduğu 2013 yılının mayıs ayında, sadece 10 tane ağaç bahane edilerek Türkiye'de büyük bir karışıklık ortamı oluşturulmaya çalışıldı. Devletimize ve milletimize ait birçok kamu binalarını yakıp yıktılar. Ama biz bu algı operasyonuna karşı liderimizin dik duruşuyla bu teşebbüslerin boş olduğunu milletimize anlatarak göstermiş olduk. O günleri unutmuyoruz, unutmayacağız da. Bunun küçük algı operasyonlarıyla ortadan kaldırılamayacağı gerçeğini de anlamış oldular. 17 Aralık'ta yapılan operasyonda da bunu tekrar yapmaya çalıştılar. Birbiriyle alakası olmayan birçok konunun bir araya konulup ortaya konulmak istenen bir algı operasyonu yapılmıştır. Milletin gözünde bu büyük hizmetleri yapan Ak Parti iktidarını küçük düşürme gayretine girilmişti. Bunun engellenmesi için ortaya konan bir operasyon ve kısmen başarılı oldular ama biz hem Türkiye'de hem bölgemiz de gücümüzü gösteriyoruz. Türkiye'den başka şuanda bölgede istikrarıyla ve güveniyle yoluna devam eden başka ülke yok"

"HALKA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ"

2015 yılında yapılacak genel seçimlerde şimdiye kadar yapamadıkları 3 milletvekili hedefini bu sefer gerçekleştirmeyi amaçladıklarını anlatan Çelik, şunları kaydetti: "Bizim bu görevlerde başarılı olmamızın nedeni Allah'ın bize lütfüdür. Bizler sadece bu hizmetlerin yapılmasında sadece vesileyiz. Bu kutlu yürüyüş Ak Parti Kastamonu'da 3-0 yaparak yoluna devam etmek istiyor. Türkiye'de 367 milletvekilinin en az 330'unu kazanmamız gerekiyor. Türkiye'nin geleceği için çok önemlidir. Değerli meslektaşım Feridun Öztürk bugün görevini Ahmet Namlıya devrediyor. Bu görevler gerçekten bizler için onurdur. Hep birlikte güzel işlere imza attık. Hep birlikte halka hizmet yönünde çalışmaya devam edeceğiz" - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Merkez Tahsin Babaş Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title