Haberler

AK Parti Mardin Milletvekilleri Akdağ ve Şahkulubey Nusaybin'i Ziyaret Etti

AK Parti Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ ve Gönül Bekin Şahkulubey Nusaybin ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Akdağ ve Şahkulubey, beraberindeki il başkanı İbrahim Fide, ilçe başkanı Osman Doğru ve partililer Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can, Eğitim Bir sen ilçe temsilcisi ile MYO Kurma ve yaşatma derneği başkanı Mehmet Zeki Can'ı ziyaret etti. Daha sonra Gedikli mezrası, Balaban, Tekir ve Bakacık köylerini ziyaret eden milletvekilleri ve beraberindekiler, muhtarlar ve köylülerle görüşerek sorunlarını dinledi. Bakacak köyü ziyaretinde Şeyh Huseyin'in türbesini de ziyaret eden milletvekilleri ve beraberindekiler daha sonra ilçeden ayrıldı.

AK Parti Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ ve Gönül Bekin Şahkulubey Nusaybin ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Akdağ ve Şahkulubey, beraberindeki il başkanı İbrahim Fide, ilçe başkanı Osman Doğru ve partililer Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can, Eğitim Bir sen ilçe temsilcisi ile MYO Kurma ve yaşatma derneği başkanı Mehmet Zeki Can'ı ziyaret etti.

Daha sonra Gedikli mezrası, Balaban, Tekir ve Bakacık köylerini ziyaret eden milletvekilleri ve beraberindekiler, muhtarlar ve köylülerle görüşerek sorunlarını dinledi.

Bakacak köyü ziyaretinde Şeyh Huseyin'in türbesini de ziyaret eden milletvekilleri ve beraberindekiler daha sonra ilçeden ayrıldı. - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Abdurrahim Akdağ Nusaybin Ak Parti Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title