Haberler

AK Parti'li Akdağ'dan Kızıltepe'ye Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Kızıltepe ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Kızıltepe ilçesini ziyaret etti.

Kaymakamlık yakınında inşa edilen ve bir süre önce hizmete açılan iş merkezine gelen Akdağ, iş merkezinin kurucusu Hamit Durgan'a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Esnaf ile bir süre görüşen Akdağ, burada yaptığı açıklamada, Meclisin tatile girmesi nedeniyle seçim bölgesine geldiğini söyledi.

İlçede yeni açılan Tepeli İş Merkezini gezme fırsatı bulduğunu ifade eden Akdağ, artan nüfus yoğunluğunun şüphesiz yenilenme ve  büyüme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirtti.

Açılan iş merkezinin insanlara aynı zamanda ekmek kapısı olacağını vurgulayan Akdağ, "Yaptığımız görüşmede birçok iş yeri sahibinin üniversite mezunu olduğunu öğrendim. Eğitimin getirdiği birikim şüphesiz kaliteyi de beraberinde getirecektir. Yeni iş merkezi ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

İş merkezinin kurucusu Hamit Durgan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"3 bin metrekare alanda kurulan merkezde 2 kapalı otopark, 118 iş yeri, 16 büro bulunmaktadır" ifadelerini kullanan Durgan, iş merkezinin ilçeye hayırlı olmasını diledi. - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Abdurrahim Akdağ Kızıltepe Ak Parti Mardin Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

TAYYİP AK:

Çok yersiz bir haber. Kızıltepeli bir olan bir şahis.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title