Haberler

AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir Sarıgöl'de

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Kurban Bayramı’nı partililerle kutlamak için ziyaret ettiği Sarıgöl’de birtakım açıklamalarda bulundu.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Kurban Bayramı'nı partililerle kutlamak için ziyaret ettiği Sarıgöl'de birtakım açıklamalarda bulundu. Aydemir, "Biz vicdanımızı karartmadık. Komşusu aç iken tok yatmak bizlere göre değil" dedi.

Sarıgöl AK Parti İlçe Lokali'nde İlçe Başkanı Muhammet Toy ve partililerle bayramlaşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Türkiye güçlü ülke durumuna geldi. Meclisten teskereyi geçirdik. Düşmanlarımız panik içine girdi. Türkiye eskiden piyade tüfeğini bile dışarıdan alır durumdaydı. Şimdi ise tankından, tüfeğinden, uçağına, helikopterine, gemilerimizi aklınız ne geliyorsa artık kendimiz yapmaktayız. Bu neden olur, ekonomimizin düzgün oluşundan ve ülkede istikranın olmasından kaynaklanıyor" dedi.

Türkiye'nin komşularının toprağında gözü olmadığını dile getiren Aydemir, "Komşularımızın iç işlerinde sorunlar var. Biz bunları yakından takip ediyoruz. Suriye'de yaşanan insanlık dışı katliamları dünya adeta seyrediyor. Türkiye'yi güvenen komşu ülkelerin vatandaşları Türkiye'ye sığınmakta. Bakınız kimileri karşı çıkıyor. Bakınız basit bir örnek vermek gerekiyorsa sokakta eli silahlı biri sizi öldürecek sizin eve sığındığında kucak açarsınız değil mi? Suriye'den kucağında çocuklarıyla zulümden kaçanlar bize sığındı. İnsanlık bunu gerektirir. Şimdiye kadar sınırımızdan 1.5 milyon kişi Türkiye'yi güvendikleri için bize sığındı. Sığınmacılar için 4.5 milyon dolarlık harcama yapıldı. Bizlerin vicdanları kararmadı. Türk Milleti olarak mağduru yolda bırakmayız" dedi.

"ASKERLERİMİZ 6-8 DAKİKADA SINIR ÖTESİNE GEÇEBİLECEK"

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, TBMM'sinin hükümetin aldığı teskere ile sınırlarımıza yapılacak müdahale sonunda Türk askerlerinin 6-8 dakika içinde sınır ötesine geçebileceğini belirterek, "Bizler ayrımcılık yapmadık. Parti farkı gözetmedik. Vatanını, milletini hizmet edeni bağrımızı bastık ve basmaya da devam edeceğiz. AK Parti 12 yıldır iktidarda biz gömü bulduk. Bu gömümüz milletimizin bize olan güvenidir" dedi.

"Kimsenin toprağında gözümüz yok" diyen AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Komşularımız olan Suriye'nin, Irak'ın, İran'ın iç işlerinde halkıyla birlikte barış içinde olmalarını istiyoruz. Bayramda herkes kendi topraklarında olmasını, akan kanların durması dileyerek hepinizin bayramı kutlarım" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Aydemir Ak Parti Sarıgöl Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

sarıgöllü:

akp liler neden üzüm para etmiyor milyonlarca aile gecimini sagladıgı çiftçi sorunlarına deginmemiş sarıgöl halkı bayram yapamadı yapamıyor borctan bankalara borcu belli bize ne suriyeden suriye yıllarca pkk terorune kucak acıp kuyumuzu kazmıs bir ulke hatayı hala kendi topragı diyen ülke kime masal okuyo bunlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title