Haberler

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, 1 Kasım seçimlerinin çok kritik bir dönemeç olduğunu söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, 1 Kasım seçimlerinin çok kritik bir dönemeç olduğunu söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Yeşiltepe'de bulunan hizmet grupları esnaflarını ziyaret etti. 1 Kasım'da yapılacak olan seçim için destek isteyen Milletvekili Şahin, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından büyük bir önem taşıdığını kaydetti. 1 Kasım'ın kritik bir dönemeç olduğunu belirten Şahin, vatandaşların kendilerinden beklentilerinin çok yüksek olduğunu dile getirdi. Şahin, "Bu sefer her kesimden insanlarımızın Alevisiyle, Sünni'siyle, Kürt'üyle, Türk'üyle, çalışanıyla, işçisiyle, emekçisiyle, patronuyla, işvereniyle hep birlikte mutlaka bu sefer istikrara oy vereceklerine dair bir söz birliğinin var olduğunu görüyoruz" diye konuştu. Kritik bir süreçten geçtiklerini yineleyen Şahin, "1 Kasım seçimleri bizim için çok kritik bir dönemeç. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bugüne kadar yapılanları yüce milletimiz çok net ve bir şekilde görüyor. Ülkemiz üzerinde emelleri olan harici ve dahili bedbahtların yapmış olduklarını görerek, bugün artık ideolojilerin veya siyasi düşüncelerin ya da partizanlık yapacak bir günün olmadığını, mutlaka istikrarın tek partili bir hükümetten geçtiğini ifade ederek, ellerinden geldiğince bir takım partisel düşünceleri ikinci plana atıp, bu sefer mutlaka 7 Haziran'dan bu yana geçen o 4 aylık süre içerisinde vatandaşlarımızın oynanan çirkin oyunların farkında olarak sandığa gitmeleri gerekiyor. Paralelcisiyle, irili ufaklı bütün muhalefet partilerinin niyetlerinin ne olduğunu en bariz şekilde gördük. Bu ülkede bir daha kanın akmaması, istikrarın bozulmaması için, çalışandan işverenine kadar her kesimin özveriyle baktıkları bir tek şey, bu ülkede güçlü bir iktidarın olması gerekiyor" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşiltepe Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title