Haberler

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Listesi Açıklandı

1 Kasım 2015 erken genel seçimler öncesi siyasi partilerin milletvekili aday listeleri kesinleşti.

1 Kasım 2015 erken genel seçimler öncesi siyasi partilerin milletvekili aday listeleri kesinleşti. Malatya'da merakla beklenen AK Parti aday listesinde ise sürpriz olmadı. 7 Haziran listesinde sadece 6'ıncı sırayı değiştiren AK Parti'de hedef 6 milletvekilliğini almak.

AK Parti Genel Merkezi tarafından aday listelerinin YSK'ya sunulmasının ardından Malatya AK Parti İl Binasında kameralar karşısında geçen İl Başkanı Hakan Kahtalı, 1 Kasım'da tek başına iktidara geleceklerini ifade etti. Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe başkanları ile birlikte aday listesini değerlendiren Kahtalı, Malatya'nın her seçimde AK Parti'ye ciddi destek verdiğini belirterek bu seçimlerde de aynı şekilde Türkiye'de AK Parti'ye en çok oy veren illerin başında geleceklerine inandıklarını söyledi.

Son 2 genel seçimde Malatya'dan 5 milletvekili çıkardıklarını ifade eden Kahtalı, erken seçim kararı alındıktan sonra mevcut listede fazla bir değişiklik olmayacağını en başından söylediğini her ortamda dillendirdiğini kaydetti. Kahtalı, "İnşallah bu kutlu yürüyüşte hep beraber yürüyeceğiz. Malatyalı hemşerilemize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ben inanıyorum ki bu defa Allah'ın izniyle Türkiye'de en yüksek oy alan illerin başında olacağız" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, aday listesinin başta Malatya olmak üzere Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek "1 Kasım'da İnşallah hizmetler kaldığı yerden devam edecek. İstikrar devam edecek" dedi.

AK Parti'nin Malatya listesi şu şekilde:

"Öznur Çalık, Taha Özhan, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci, Ufuk Önalan" - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Kahtalı Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title