Haberler

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları, Seçim İçin Broşür Dağıttı

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve üyeleri, seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve vatandaşlara broşür dağıttı.

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve üyeleri, seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve vatandaşlara broşür dağıttı. Broşür dağıtımının ardından kadın kolları olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Oğuzhan, 1 Kasım seçimlerinden umutlu olduklarını ve bu defa 6'da 6 yapacaklarını ifade etti.

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Teşkilatı üyeleri İnönü Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlara seçim için broşür dağıttılar. Broşür dağıtımı sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aynur Oğuzhan, AK Parti'nin bu defa 6'da 6 yapacağını ifade etti.

Esnaf ve vatandaşlarla yaptığı sohbetler esnasında kadın kollarının faaliyetlerinden bahseden Oğuzhan, "Biz zaman zaman STK'larla bir araya geliyoruz. Onlarla çalışmalar yapıyoruz. Ramazan ayında etkinliklerimiz vardı, yardım paketleri dağıttık. Ayıca bayrama yakın süreçte ihtiyaç sahibi 101 çocuğu giydirme programımız vardı; 101 çocuğu giydirdik. Dernek kermeslerine katkıda bulunduk. Şehitlerimiz için kendi aramızda hatim paylaştık. Hatim programları ayarladık. Kurban Bayramı arifesinde bunu gerçekleştirdik. Ayrıca Kızılay'da kök hücre bağış kampanyası çalışmalarına bizzat ben ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile birlikte katılım sağladık. Öncülük ettik. Belirli gün ve haftaları takip ederek İl Başkanımızla beraber huzurevi, sevgi evleri vb. kurumları ziyaret ettik. Mahallelerimizde hasta vatandaşlarımız ziyaret ettik. Bedensel engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye hediye ettik. Bununla sınırlı değil; mesela kanser hastası bir bayan var, yarın ona şişirme döşek götüreceğiz. İhtiyaç sahibi yetim kızlarımıza kendi aramızda ücret toparlayarak çeyiz yardımında bulunduk. Başarılı ve ihtiyaç sahibi üniversiteyi kazanan çocuklarımızın yol masraflarını karşıladık. Kurban Bayramı'nda kadın kolları olarak, gönüllü olarak kurban payı dağıtımını gerçekleştirdik. Kısacası gece gündüz demeden çalıştık ve tüm gönüllere dokunmak için çaba sarf ettik" diye konuştu.

"GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATIMIZ VAR"

1 Kasım seçimlerinin Türkiye için tarihi bir fırsat olduğuna dikkat çeken Başkan Oğuzhan, "Şu anda bu tarihi seçime odaklanmış durumdayız. Ev toplantıları gerçekleştiriyoruz. Günlük 2 Yeşilyurt, 2 Battalgazi olmak üzere 4 toplantı gerçekleştiriyoruz. Diğer mahalle ve beldeleri de geziyoruz. Yapacağımız icraatları konuşuyoruz. Halkımızın tepkileri olumlu yönde. Farklı partilere oy veren vatandaşlarımız tekrar AK Parti'ye yönelmiş durumdalar. Oy oranlarını inşallah daha üst seviyelere çıkaracağız. Ben çok umutlu bakıyorum seçime. Canla başla ve teşkilatımızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Güçlü bir teşkilatımız var. Bu teşkilatımız Türkiye genelinde söz sahibi olan sayılı teşkilatlardan birisi. Biz mevcudu korumuştuk. 5 milletvekili çıkarmıştık. İnşallah bu defa 6'da 6 yapma gibi bir düşüncemiz var. İnşallah muvaffak oluruz. Ben olumlu bakıyorum. İnşallah tek başımıza iktidara geleceğiz" şeklinde konuştu.

"KADINLAR İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ"

Kadınlarla ilgili yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler veren Aynur Oğuzhan, "Kadınlarla ilgili güzel çalışmalar yapmak için uğraşacağız. Güzel çalışmalarımız olacak kadın adına, çocuk adına, toplum adına. Mesela kadınların her alanda katılım düzeylerini ve etkinliklerini arttıracağız. Kadın çalışan sayısını arttıracağız. Doğum için ücretsiz izinde geçen sürelerin memuriyet kıdeminde değerlendirilmesini sağlayacağız. Meslek kurslarına katılan kadınlarımızın çocukları için çocuk oyun odaları uygulamasını başlatacağız. Erken evliliklerin önlenmesi için aileye yönelik eğitim hizmetlerini arttıracağız. Kadınlara yönelik şiddete ilişkin olarak bütüncül bir çerçevede mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunlar ve daha fazlası için çalışmalarımızı devam ettireceğiz" ifadelerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
title