Haberler

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, Sevgi ve Fedakarlık Mesleği Olan Öğretmenliğin Aynı Zamanda Ağır Bir Sorumluluk Gerektiren Kutsal Bir Görev Olduğunu Bildirdi

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, sevgi ve fedakarlık mesleği olan öğretmenliğin aynı zamanda ağır bir sorumluluk gerektiren kutsal bir görev olduğunu bildirdi.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, öğretmenliğin bedelinin hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, çok özel ve çok yüce bir meslek olduğuna dikkat çekti.

'Sevgi ve fedakarlık mesleği olan öğretmenlik, aynı zamanda ağır bir sorumluluk gerektiren kutsal bir görevdir' diyen Şahin, öğretmenliğin değerinin her dönemde önemini koruduğunu aktardı.

Şahin, şunları kaydetti:

'Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz yeni nesillerimizi aklın ve bilimin rehberliğinde, hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek bilgili, donanımlı, dinamik, açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek bizim için hayati önem taşıyor. Bu sebeple ülkemizin yarınları adına, gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız asıl güç öğretmenlerimizdir. Yetişen nesillerin bilinçli, yüksek sorumluluk duygusuna sahip olmasında en az aileler kadar hak sahibi olan kıymetli öğretmenlerimizin emekleri göz ardı edilemez.'

Büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerin geleceğin emanet edileceği çocukları yetiştireceklerini kaydeden Mustafa Şahin, verdikleri eğitim öğretimle topluma şekil veren yüce bir görevin fedakar temsilcileri olan öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

(YET-AY-NÖZ) - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title