Haberler

AK Parti Lokali Açıldı

Güncelleme:

AK Parti Batman İl Teşkilatı seçim lokali açıldı.

AK Parti Batman seçim lokalinin açılışı yapıldı.

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak milletvekili seçimlerine hazırlık yapan AK Parti İl Teşkilatı, seçim lokali açtı.

Turgut Özal Bulvarı Emniyet Müdürlüğü karşısı Safir Plaza altında yapılan lokal açılışına milletvekili adayları Ziver Özdemir, Ahmet İnal, Murat Güneştekin, Adile Gürbüz, İl Başkanı Diyaettin Uçar, bazı aday adayları ile partililer katıldı.

"ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ"

AK Parti adaylarının katılımıyla görkemli bir şekilde açılan lokal'de konuşma yapan adaylar, seçime iddialı bir şekilde gireceklerini belirttiler.

İl Başkanı Diyaettin Uçar, "AK sevdamızı ve hizmetlerimizi yeniden halkımıza anlatacağız. Madden ve manen memleketimizi kalkındıran ve özgürlükleri tepeye çıkaran partimiz, bu istikrarlı yoluna devam edecektir" dedi.

AK Parti adayları da yaptıkları konuşmalarda, AK Parti'nin 13 yıllık hizmetlerine değinerek, başkanlık sistemi, yeni anayasa, özgürlüklerin önünü açan yasalar, istihdam projeleri ve AK Parti dönemindeki hizmetleri ev ev dolaşarak halka anlatacaklarını ifade ettiler.

Kaynak: Temsilci / Politika

Ziver Özdemir Ahmet İnal Ak Parti Batman Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title