Haberler

AK Parti'li Uçar, Çözüm Sürecinin Hükümete Ait Olduğunu Belirtti

Güncelleme:

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, Çözüm sürecini başlatan ve projelendiren tarafın hükümet olduğunu belirtti.

AK Parti İl Başkanı Uçar: Çözüm sürecinin sahibi biziz

AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, çözüm sürecini çok önemli bir aşamaya getirdiklerini, çözüm sürecini başlatanın da AK Parti olduğunu belirterek, HDP'yi eleştirdi.

Partisinin Gercüş'te düzenlediği toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, çözüm sürecini çok önemli bir aşamaya getirdiklerini savundu.

AK Parti Gercüş İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya, Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve çok sayıda partili katıldı.

Burada konuşan Uçar, "Geçen seçimde alınan oy oranı bizlere biz hezimet oluşturmuştur. Türkiye genelinde yüzde 41 oy almamıza rağmen bunu bir hezimet olarak görüyoruz. Oysa ki, 7 düvelin yardımıyla partisi yüzde onu geçmesiyle coşkuyla kutlamalar yaptı. CHP oy kaybetmesi halinde bile bunu bir başarı olarak gördü. Oysaki Ak Parti yüzde 41 oy almasına rağmen gönül verenler üzüldü" dedi.

Uçar, ayrıca çözüm sürecini başlatanın AK Parti olduğunu belirterek, "HDP ve BDP savunucuların operasyon olmamasına rağmen halkımız kendini korumak için silahlanmalı deyip halk savaşını başlatmak istediler. Seçimden bize oy verin kardeşlik iklimi doğsun diyordular. HDP ve BDP Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaptığı konuşmayı batıda yapamıyor. Kendilerini onlara şirin gösteriyorlar. Selahattin Demirtaş 'Bizim Kandile söz geçirecek durumumuz yok. Operasyonlar başladıktan sonra müzakere ile çözemeyeceğimiz bir şey yok' diyor. İnsan ancak bu kadar kendisiyle çelişkileşir. Bir gün öncesinde kullandığı kelimeleri bir gün sonra inkar ediyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ak Parti Gercüş Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title