Haberler

AK Parti'li Tuğrul Türkeş'ten İlk Fotoğraf

Güncelleme:

AK Parti Ankara milletvekili adayları ilk toplantısını yaparken MHP'den istifa eden Tuğrul Türkeş, ilk kez AK Parti isminin altında görüntülendi.

AK Parti Ankara milletvekili adayları ilk toplantısını yaptı. Toplantıya, Başbakan Yardımcıları Akdoğan ve Tuğrul Türkeş'in yanı sıra eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Mücahit Arslan, Tülay Selamoğlu, Ahmet Gündoğdu gibi diğer bölge milletvekili adayları da katıldı. MHP'den istifa eden Tuğrul Türkeş, ilk kez AK Parti isminin altında görüntülendi.

"AK PARTİ TÜRKİYE'Yİ 1. LİGE TAŞIDI"

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "AK Parti Türkiye'yi 2. Lig ülkesi olmaktan çıkartmış, AK Parti mensupları olarak AK Parti'yi tek başına iktidara getirmek için 1 Kasım seçimleri için hazırlık yapmaktayız." dedi.

SEÇİME HAZIRLIK YAPTIKLARINI AÇIKLADILAR

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve AK Parti Ankara milletvekili adaylarının katıldığı toplantıda, 1 Kasım seçimleri için yürütülecek seçim kampanyasında izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. Toplantının basına açık kısmında konuşan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi için 1 Kasım seçimlerinin hazırlıklarını yaptıklarını açıkladı.



"İSTİKRARSIZLIK TÜRKİYE'YE ÇOK PAHALIYA MAL OLUYOR"

Türkiye'nin çok partili hayata geçtiği günden bu yana 18 defa genel seçimlere gidildiğini hatırlatan ve bu rakamın bile Türkiye'de demokrasinin kökleştiğini, milletin bunu önemsediğini gösterdiğini kaydeden Cemil Çiçek, "Bu süre içinde toplumda karşılığı olan ve Türkiye'ye çok önemli değişim ve dönüşümleri yaşatmış bir partinin mensupları olarak 1 Kasım seçimlerine canla başla çalışarak milletimize hizmet etmeye çalışacağız. Ankaralılar AK Parti'ye baştan beri önemli destek vermiş, biz de bunun karşılığı olarak Ankara'ya önemli hizmetler kazandırdık. 18 seçim içinde en önemli seçim 1 Kasım seçimi. Türkiye'nin kaybedecek zamanı yok, istikrarsızlık Türkiye'ye çok pahalıya mal oluyor."

"TÜRKİYE'Yİ 2. LİG OLMAKTAN ÇIKARTMIŞTI"

"1964 yılından bu yana geçen 54 yılın 28'i koalisyonlarla, 26'sı da bir partinin tek başına iktidar olduğu dönemdir. Geriye dönüp baktığınızda ' Türkiye bu noktalara nasıl geldi?' derseniz, büyük ölçüde bir partinin tek başına iktidar olduğu dönemlerde geldi, bunun 13 yılında AK Parti'nin imzası vardır. Türkiye'yi 2. Lig ülkesi olmaktan çıkartmış, 1. Lig ve G-20 üyesi statüsüne yükseltmiştir. Önümüzde daha yapacak çok iş var." dedi.

AK Parti olarak güzel bir liste ile seçmenin huzuruna çıktıklarını belirten ve "2002 ruhu denilen, ilk kurucu ilke ve değerlerimizi temsil eden birçok ağabeyimizin bulunduğu, genç arkadaşlarımızın bulunduğu, herkesin temsil edildiği güzel bir liste var. Bu liste ile AK Parti'nin tek başına iktidar olabileceği inancındayız." açıklamasında bulunan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, haziran seçimlerindeki liste eleştirilerinin de geride bırakılacak şekilde seçime hazır olduklarının altını çizdi. Listelerde bir takım sıkışıklıklar nedeniyle yer alamayanların yanlış bir algıya kapılmamaları gerektiğini belirten Akdoğan, "Biz bir bütün olarak bu seçim kampanyasını yürüteceğiz. Siyaset uzun soluklu bir uğraş, inşallah aynı yolda bu arkadaşlarımızla yürümeye devam edeceğiz." dedi.

Akdoğan; Ankara'nın lokomotif şehirlerden birisi olduğunu ve AK Parti Ankara adayları olarak seçime hazır olduklarının altını çizerek, "Ankara'da aldığımız sonuç Türkiye'yi de etkiliyor. Türkiye'deki sonucu etkileyecek şekilde başarılı bir kampanya yürütmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.



Temiz siyasete dikkat çeken Akdoğan, "Malum hassas bir süreçten geçiyoruz, bu yüzden herhangi bir gerilime neden olmadan bir kampanya yürüteceğiz. Çevre ve görüntü kirliliği yapmadan, temiz bir kampanya ile 1 Kasım'ı kucaklayacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin bir Türkiye partisi olduğunu ve AK Parti'nin birlik siyasetinin ülkenin birlik ve bütünlüğü açısından önemli olduğunu kaydeden Akdoğan, AK Parti saflarına geçen Tuğrul Türkeş'e de teşekkür ederek, "Hem hükümette yer alarak taşın altına elini koyduğu hem de AK Parti saflarında bu millete hizmet seferberliğinde taşın altına elini koyduğu için teşekkür ediyoruz. Kendisini AK Parti ailesi hiç yadırgamadı ve bağrına basıyor. Kendisi de büyük bir gayret ile bu sürecin içinde elinden gelen gayreti ortaya koyacağını söyledi" açıklamasında bulundu.

"AK PARTİ MENSUPLARI OLARAK AK PARTİYİ TEK BAŞINA İKTİDARA GETİRECEĞİZ"

Türkiye'de kısa süre önce seçim olmuş olmasına rağmen diğer partilerin Türkiye'nin yükünün altına girme ve Türkiye'nin sıkıntılarında sorumluluk üstlenme noktasında gayretli olmadıklarını ifade eden Tuğrul Türkeş, "Madem ki diğer siyasi partiler hükümet olmakta istekli ve gayretli değiller o zaman bizler de AK Parti mensupları olarak AK Parti'yi tek başına iktidara getirmek için 1 Kasım seçimleri için hazırlık yapmaktayız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuğrul Türkeş Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (229)

01Mobil-ANDROID:

turkes bu ulkeye sahip cikmis ve butun oyunlari buzmustur

29
20
yanıtYanıtla
eski mhp liMobil-ANDROID:

helal abime yakisir kim ne derse desin yilma bikma. mhp ye oyumu senin icin atiyordum ama artik akp ye oylarim durmak yok yola devam sana akp nin ihtiyaci var

15
25
yanıtYanıtla
analiz:

adam gibi adamsın sn Türkeş. . .

24
15
yanıtYanıtla
KartalMobil-IOS:

Şükürler olsun ki MHP den böyle bir hain gitmiş... Peki ak yalakalar... Yıllarca size hakaretler eden birini alkışlamak nasıl bir duygu... Gerçi siz düşünemiyordunuz değil mi? Pardon

21
17
yanıtYanıtla
Orhan:

Sen ne yalıyon la

yanıt1
yanıt5
c.c.c:

aynen katılıyorum kardeş. tuğrul bir zaman milliyetçiliği ayaklar altına alan adama bacağını kırarlar demişti şimdi o adamın ayağına kapanmış. akp politikası adamın açığını bul sonra satın al, kullan sonra bir kenara fırlat tuğrulun sonuda böyle olacak.

yanıt5
yanıt0
ANADOLU PARSI:

Bu seçim ASLAN ile çakallar arasında geçecek. !! AK parti 46 . .

15
22
yanıtYanıtla
gercek devlet adami tugrul baskan Mobil-ANDROID:

oyum sonuna kadar akp nin

15
21
yanıtYanıtla
CİMİLLİ:

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BÖYLELERİNİ GÖRÜNCE İMANIM VE İLKELİLİĞİMLE GURUR DUYDUM. NE ZAVALLICA DEĞİLMİ. AKP Lİ SEÇMENİN BİLE SİNİRLENDİĞİNE EMİNM.

13
23
yanıtYanıtla
sağduyu...:

Daha düne kadar ''''Milliyeçiliği ayaklar altına alacak bacakları kırarım'''' , ''''Tek isteğim RTE nin yargılanması'''' , ''''Bizans bile AKP den daha Türk, daha milli'''' diyen, sen değilmiydin EY TUĞRUL TÜRKEŞ. . . . . . . . . !Sizde hiç utanma, arlanma duygusu yokmu. . . O mecliste arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacaksın. . . Yazıklar olsun böyle siyasete. Yazıklar olsun. . . .

25
9
yanıtYanıtla
Tüm 229 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title