Haberler

AK Parti'li Tanrıverdi: Halkımız Devlet Başkanını Seçecek

Ak Parti Merkez Yönetim Kurulu üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak, "Bugüne kadar meclis cumhurbaşkanını seçerken artık halkımız devlet başkanını seçecek" dedi.

Ak Parti Merkez Yönetim Kurulu üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak, "Bugüne kadar meclis cumhurbaşkanını seçerken artık halkımız devlet başkanını seçecek" dedi.

AK Parti'den Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak seçimi kazanamayan Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Şehzadeler İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik'i tebrik etti. Tanrıverdi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanı Çelik'e gönderdiği kendi resminin yer aldığı tabloyu verdi. Manisa'nın büyükşehir olduğunu hatırlatan Tanrıverdi, ilçe belediyesinin bütçesinin dar olduğunu belirterek büyükşehir belediyesine çok iş düştüğünü dile getirdi. Tanrıverdi, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden Şehzadeler Belediyesi'ne destek gelmemesi halinde hükümetin tüm olanaklarının seferber edileceğini söyledi. Tanrıverdi, "Şehzadeler Belediyesi yalnız değil, arkasında bizler varız" dedi.

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Tanrıverdi, "Bugüne kadar cumhurbaşkanlığı olan makamın bundan sonrası için devlet başkanlığı olduğunu çok açık bir şekilde görüyoruz. Bugüne kadar meclis cumhurbaşkanını seçerken artık halkımız devlet başkanını seçecek" diye konuştu.

Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında Cumhurbaşkanlığı seçiminin konuşulduğunu dile getiren Tanrıverdi, 9-10-11 Mayıs tarihlerinde Afyonkarahisar'da yapılacak olan genişletilmiş istişare toplantısında Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda değerlendirme yapılacağını söyledi. Tanrıverdi, Mayıs ayı sonunda Cumhurbaşkanı adaylarının belli olacağını belirterek, "Halkımız Cumhurbaşkanı adayını devlet başkanı olarak seçecek" dedi. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Tanrıverdi Ömer Faruk Çelik Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title