Haberler

AK Parti'li Savaş'tan Aydınlılara Müjde

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Söke’de fabrika, Nazilli’de ise TOKİ müjdesi verdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Söke'de fabrika, Nazilli'de ise TOKİ müjdesi verdi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Söke'de yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da müjdelediği gibi ortak fabrika kurmak isteyen yatırımcılara, esnafa, Kobi'lere anahtar teslim fabrika verileceğinin müjdesini verdi. Savaş, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından Söke'de seçim irtibat ofisinin açılışına katılan Savaş, "Önümüzdeki dönemde iktidarımızın imkanlarından Aydınımızın daha fazla yararlanması için milletvekili arkadaşlarımızla daha fazla çalışacağız. Herşey çok daha güzel olacak" şeklinde konuştu.

NAZİLLİ'YE TOKİ GETİRİYORUZ"

Ak Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Nazilli'de STK temsilcileri ve muhtarlarla yaptığı toplantıda TOKİ müjdesi verdi. Gelen talepler doğrultusunda öncelikli işlerinin Nazilli için TOKİ olacağına dikkat çekti.

Savaş,"Sayın Başbakanımızın seçim beyannamemizde de belirttiği üzere dar gelirli vatandaşımız ve emeklimiz için 250 TL'ye taksitle herkesi ev sahibi yapacağız. Evi olmayan kimse kalmayacak. Ayrıca ev almak için hesap açan vatandaşımıza yüzde 15 destek sağlayacağız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Savaş Ak Parti Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title