Haberler

AK Parti'li Savaş, Esnafın Nabzını Tuttu

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, esnafların sorunlarını yerinde dinledi.

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, esnafların sorunlarını yerinde dinledi. Savaş, esnaf ve iş kurmak isteyen gençlerin destekleneceğini müjdeledi.

1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına Aydın ili genelinde yoğun bir şekilde devam eden AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, programına Efeler ilçesinde esnaf ziyaretleriyle devam etti. Ekibiyle birlikte Batı Gazi Bulvarı, Sevgi Yolu, Yağcılariçi Çarşısı ve Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki esnafları tek tek ziyaret eden Mustafa Savaş, esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Savaş, projesi hakkında bilgiler aktardı.

AK Parti'nin her zaman üreten kesimn yanında olduğunu kaydeden AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, önümüzdeki dönemde esnaf ve iş kurmak isteyen gençlerin destekleneceğini belirterek, "Sayın Başbakanımızın da açıkladığı gibi asgari ücreti 2016 yılının başında 1300 TL'ye çıkartacağız. Biz diğer partilere benzemeyiz. Bizim sözümüz senettir. Gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermeyiz. Ayrıca emeklilerimizin maaşına da yıllık 1200 TL ek katkıda bulunacağız. Bağ-Kur emeklilerimizde prim kesintilerini yüzde 10'a indirmiştik şimdi prim kesintilerini kaldırıyoruz. Esnafımıza da güzel müjdelerimiz var. 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi vereceğiz. İlk kez iş bulan gençlerin maaşı bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanacak. Lise ve üniversite mezunu gençlerin Genel Sağlık Sigortası (GSS) giderlerini 2 yıl boyunca gelir testine girmeksizin devlet karşılayacak. İş kurmak isteyen gençlere 50 bin lira nakdi yardım yapılacak, 100 bin lira faizsiz kredi verilecek. Ayrıca gençlerde evliliği teşvik etmek amacıyla açılacak çeyiz hesabında biriktirilen paranın 5'te biri kadar devlet desteği verilecek" seklinde konuştu.

Esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Mustafa Savaş, burada partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Savaş Gazi Bulvarı Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title