Haberler

AK Parti'li Sait, Kılıçdaroğlu'ndan Oy İsteyecek

Ak Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, 30 Mart'taki yerel seçimlerin Türkiye açısından stratejik öneme sahip olduğunu belirterek, "Gerekirse Kılıçdaroğlu'na bile gidip AK Parti'yi anlatmak ve oy istemek gerek, karşılaşırsam bunu da yapacağım" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından, yerel seçim çalışmaları kapsamında Yarımada bölgesinde görevlendirilen Sait'e Çeşme, Güzelbahçe, Urla, Gaziemir ve Karaburun ilçeleri zimmetlendi. Sorumlu olduğu beş ilçenin dışında kendisi de Balkan göçmeni olduğu için Balkan göçmenlerinin yoğun olarak yaşadığı Bornova, Menemen, Kınık, Bergama, Menderes gibi ilçelere de çalışmalar yapacak olan Sait, günde beş farklı ilçede partisinin etkinliklerine katıldığını söyledi.

AK Parti'li Sait, 30 Mart seçimleri öncesi ilginç bir çıkış yaptı. Yerel seçimlerin Türkiye açısından son derece stratejik öneme sahip olduğunu belirten Sait, "Bu seçimler sadece Türkiye için değil, Suriye, Libya, Mymar, Mısır, Irak ve hatta Balkanlar için de çok önemli. Bütün bu ülkeler Türkiye'deki seçimleri dört gözle bekliyorlar. Bu ülkelerdeki kardeşlerimiz için Türkiye'nin geleceği oldukça önemli. Kosova, Bosna, Sancak, Batı Trakya, Arnavutluk ve Makedonya'da Sayın Başbakanımız ve Türkiye için dua eden soydaşlarımız var. Çok çalışmamız ve herkese hizmetlerimizi anlatmamız gerekiyor" dedi.

Bazen kendilerine "Falanca yere gitmeyin, orası CHP'li" denildiğini söyleyen Sait, "Gülüyorum ve diyorum ki; Bizim herkese bu davayı anlatmamız gerekiyor. Gerekirse Kılıçdaroğlu'na bile gidip AK Parti'yi anlatmak ve oy istemek gerek, karşılaşırsam bunu da yapacağım. İzmir'de CHP adayı sayın Aziz Kocaoğlu'na gidip 'Eğer samimiysen ve Türkiye'yi seviyorsan AK Parti'ye oy ver' dememiz lazım. AK Parti bu ülkeye büyük hizmetler veriyor, bunu onlar da çok iyi biliyorlar" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title