Haberler

AK Parti'li Özoğul, ASKON'u Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul, ASKON Batman Şubesini ziyaret etti.

Özoğul'dan Nasıroğlu'na Ziyaret

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Kenan Özoğul, Anadolu Aslanları İşadamları(ASKON) Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu'na dernek binasında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Kenan Özoğul, başkan yardımcıları Ahmet Başaran ve Abdullah Karabulut'tan oluşan heyetle ASKON Batman şubesini ziyaret ettiler. Ziyarette misafirlerini samimi bir şekilde ağırlan ASKON Batman şubesi başkanı M. Selman Nasıroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ''Biz Batman ASKON olarak kentin yerel bir dinamiğiyiz. Siyasi partilerimiz ve şehrin dinamikleri olan sivil toplum kuruluşları arasında bu tür ziyaretlerin gerçekleşmesi aradaki bağları daha da güçlendireceğini söyleyebilirim.'' dedi. Nezaket ziyaretinde ABD destekli 15 Temmuz darbe kalkışmasına değinen Av. Kenan Özoğul; '' Hamd olsun ki 15 Temmuz darbe kalkışması akamete uğradı ve akim kaldı. Bu darbe girişiminde Batman'ın birçok STK'sı gibi siz ve sizin Şahsınızda Askon ailesi, ilk dakikadan itibaren bizimle beraber partini önüne gelmiştir ve darbeye karşı tavrını net bir şekilde ortaya koymuştur. Bundan dolayı şahsım ve partim adına ASKON ailesine teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title