Haberler

AK Parti'li Nebati'ye Akrabalarından Coşkulu Karşılama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, Şanlıurfa’nın Karaali Mahallesi’ndeki akrabaları ile buluştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, Şanlıurfa'nın Karaali Mahallesi'ndeki akrabaları ile buluştu.

Şanlıurfa'nın Karaali Mahallesi'ndeki Naimi Aşireti'ndeki akrabaları ile bir araya geldi. Nebati'yi akrabaları coşkuyla karşılarken, 41 adet koyun kurban edildi. Nebati yaptığı konuşmasında mahallenin adını Akali olarak değiştiren Nebati, "Bu ne güzel bir gün, bu ne gururlu bir gün, akrabalarım burada. Siz bizi başınıza taç ettiniz, sizlerde bizim başımızın tacısınız. Hepimizin kıblesi bir hepimizin yolu bir, hepimiz sıratı müstakimiz. Ben burada akrabalarıma geldim, soydaşlarıma geldim ama ey soydaşlar şunu bilin çünkü biz Allah'a iman ettik" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Lideri Selahattin Demirtaş'ı da eleştiren Nebati, "Birileri 'Diyanet kalksın' der. Biz, 'Müslümanız' diyoruz. Birileri 'bizim Kabemiz Taksim' der, biz ise 'Kabemiz Mekke' diyoruz" diye konuştu.

Adaletli hizmet anlayışını benimsediklerini vurgulayan Nebati, şöyle devam etti:

"Sizler hizmetin en iyisine layıksınız. Layık olana hizmet edilirse, hizmetçilere cennetin kapısı açılacaktır. Bu şiarla hizmet ediyoruz. Bu kutlu davada başımız feda olacaksa feda ederiz. Hizmet yolunda yürüyebilmek de, gafletten uzak olabilmek de adalet ile mümkündür."

Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın selamını da ileten Nebati, "Taş üstüne taş koyan, hizmet üreten, hizmet üretirken de varlığını bu ülkeye emanet eden AK Parti'nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yardımcısı sıfatıyla, Başbakan'ın yolunda olan, bir hizmetkarın dava ferdiyiz, inşallah. Sadece 78 milyon insanın değil, Gazze'deki yetimin, Şam'daki ölümden kaçmaya çalışan insanların savaşta yakınlarını kaybedenlerin Kahire'deki Esma'nın da sesiyiz' diyen, bu ülkenin ilk defa kendi oyu ile seçilen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yol arkadaşıyız. Biz yol arkadaşlarımızı doğru biliriz. Bizim yol arkadaşlarımız düzgün insandır. Bizim yol arkadaşlarımız, yolsuzluk yapmaz, arsızlık yapmaz, yetimin hakkını yemez. Yanlışlıklara girmez. Tek bir dileği vardır, o' da Allah'a inanç bu millete güven duymaktır" diye konuştu.

Kazanlarda pişirilen koyun etleri ve pilav ise konuşmanın ardından Nebati ve programdakilere ikram edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nureddin Nebati Şanlıurfa Ak Parti Karaali Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500

Yorumlar (1)

Garip DENELmobilWeb@haberler.com:

41 koyun 41 kere maşallah der gibi. Ve gerçektende 41 kere maşallah...

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title