Haberler

AK Parti'li Milletvekili Adaylarından CHP'yi Şaşırtan Jest

Zonguldak'ta, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 'Anneler Günü' sebebiyle düzenlenen yürüyüş sırasında milletvekili adayları Hüseyin Özbakır ve Emine Çift, CHP seçim bürosuna girerek partililere karanfil verdi.

AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanlığı "Anneler Günü" sebebiyle basın açıklaması ve yürüyüş gerçekleştirdi. Madenci Anıtı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasında, toplanan kalabalık adına konuşma gerçekleştiren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, "Bugün burada hepimize örnek olan cefakar, vefakar, çalışkan ve güçlü annelerimiz için bir araya geldik. 30 yıldır gözleri ıslanmış annelerimizi teselli etmekten daha fazlasını yapmak istedik. Çözülemez, yapılamaz denilen meselelere eğildik. Tarih boyunca kardeşçe yaşamış halkımıza gelecekte de birlikte yaşama umudu verdik. Bugün güçlerini yüreklerinde merhametle birleştirip inşa ettikleri güzel geleceği umutla yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Madenci Anıtı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasının ardından partililer ellerinde 'Güçlü anne güçlü Türkiye' yazılı pankart ve Türk Bayrakları'yla Gazipaşa Caddesi'nden Valilik önüne yürüyüşe başladı. Yürüyüş sırasında Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan CHP seçim bürosunun önünden geçildiği sırada ilginç anlar yaşandı. CHP seçim bürosuna giren AK Parti Zonguldak 1'inci sıra milletvekili adayı, emekli Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır ve AK Parti Zonguldak 4'üncü sıra milletvekili adayı Emine Çift, içeride oturan 5 partiliye kırmızı karanfil vererek başarılar diledi. Daha sonra Özbakır ve Çift, 'Hoşçakalın' diyerek seçim bürosundan ayrıldı.

Etkinlik Valilik binası önünde sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özbakır Emine Çift Zonguldak Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title