Haberler

AK Parti'li Kılınç Operasyon Geçirdi

Güncelleme:

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde kolonoskopi operasyonu geçirdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kolonoskopi operasyonu geçirdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde önce rutin sağlık kontrolünden geçirildi. Kan değerleri, kolestrol, şeker, tansiyon kontorülü gibi bir dizi kontrolden geçen Kılınç'a ardından hastane doktorlarından Genel Cerrah Hakan Erpek tarafından kolonoskopi uygulandı. ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Mustafa Oğuroğlu'nun da hazır bulunduğu operasyonda Kılınç'ı hayat arkadaşı Gülseren Kılınç'ta yanlız bırakmadı. Operasyon sonrası özel odaya alınan Kılınç'ı ilk olarak Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin töre ve eşi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kılınç'a uygulanan operasyon hakkında bilgi veren ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Mustafa Oğuroğlu, "Milletvekilimizin rutin sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra hastanemizde kendisine kolonoskopi operasyonu gerçekleştirildi. Kendisinin sağlık durumu iyi, korkulacak bir durumu çok şükür yok" dedi - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gültekin Kılınç Gültekin Kılınç Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title