Haberler

AK Parti'li Kavuncu'dan Fatih Çalışkan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kavuncu, " Başkan ve başkanın nezdinde seçilen il genel ve belediye meclis üyelerimizi kutluyorum. Yerel seçimlerde ülkemiz ve Başbakanımız adına Kütahya üstüne düşeni yaptı. Hisarcık ilçesi de yaptı. Ben Başkanımız adına destekleri için Hisarcık'lı vatandaşlarımıza ve bu desteğin sağlanmasında sizlerin nezdinde aldığımız güven için teşekkür ediyorum. Tabi ki bu günler güzel günler. Ama artık bu günleri kapatıyoruz. Bundan sonra Hisarcık ilçesinin daha güzel ve yaşanabilir bir mekan olması ve daha güzel hizmetlerden yararlanması adına yapılabilecek pek çok şey var. Bunlarla ilgili bir dişli parçası gibi birlikte çalışacağız. Başkanım yerelde düzenlemeleri sizlerle birlikte yapacak, düzenleyecek, pişirecek, fırına vermesi aşamasında biz üstümüze düşen görevi yapacağız." diye konuştu.

Başkan Çalışkan, Kavuncu'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette Belediye Başkan Vekili Ayşe Uludoğan ve AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası'da hazır bulundu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Çalışkan Ak Parti Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title