Haberler

AK Parti'li Kadınlara Taşlı Saldırı: 2 Yaralı

Siirt'te referandum çalışması yürüten AK Parti Kadın Kolları üyelerine yapılan taşlı saldırıda 2 kadın yaralandı. Olay, saat 15.30 sıralarında, Barış Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, AK Parti Kadın kolları üyelerinden oluşan bir grup kadın, seçim minibüsüyle çalışma yaptığı sırada, bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Aldığı taş darbesiyle başından yaralanan Kübra Başkurt ve omuzundan yaralanan Suzan Siper adlı parti üyeleri, Siirt Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Tedavisi yapılan Kübra Bozkurt, Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne Çocuk Şubesine gelerek şikayette bulundu. Çıkışta açıklamada bulunan Bozkurt, kimin taş attığını görmediğini, atan şüpheliler hakkında şikayetçi olduğunu belirterek, "Seçim çalışması yaparken başıma taş geldi. Atan kişiyi de göremedim" dedi.

"YARIN BİR DAHA GİDECEĞİZ"

Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, seçim çalışması yaptıkları sırada bir grubun taşlı saldırısına uğradıklarını anlatarak, "Devlet bu insanlara her türlü imkanı vermiş, yol yapmış her türlü hizmeti vermiş daha ne istiyorsunuz. Ben o meydanda bağırdım. 'Ben de Kürt'üm, nedir derdiniz?' dedim. Plastik cerrahiyle konuştum. O genç kızımızın kaşında iz kalacak. Bu 5. saldırı. Bir daha o mahalleye gideceğiz. Yarın bir daha gideceğiz" diye konuştu. Şemsettin Şeker adlı koruması ise, seçim çalışmalarına giderken önlerine çıkan bir grubun önce slogan attığını, geri adım atmadıkları için de taşlı saldırıya uğradıklarını söyledi.

Olayla ilgili küçük yaştaki 3 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

(Mehmet Niyazi Deniz / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

AK Parti Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title