Haberler

AK Parti'li Gül, Biruni Sosyal Tesisi'nin Açılışına Katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Gaziantep’te Biruni Sosyal Tesisi’nin açılışına katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Gaziantep'te Biruni Sosyal Tesisi'nin açılışına katıldı.

Gaziantep'te Biruni Sosyal Tesisi'nin açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Türkiye'de gerçekten bu eserlerin, hizmetlerin AK Parti'yle birlikte milletin hizmetine sunulduğunu belirtti. Gül, "AK Parti'nin dışında hiçbir belediyede bu vizyon, bu tasavvur, bu öngörü asla yoktur" dedi.

"Sosyal tesislerimizde, taziye yerimizde meslek edindirme kurslarımızda bütün belediyelerimiz sizlerin hizmetinde" diyen Gül, CHP'yi eleştirerek, "Ama diğerleri, işte çıkmış CHP Genel Başkanı 'ben İzmir gibi Türkiye'yi yöneteceğim' diye açıklamalar yapıyor. ya Allah aşkına İzmir geçtiğimiz günlerde biraz yağmur yağdı CHP'nin seçim otobüsü bile kayık gibi dolaşıyordu, geziyordu, yüzüyordu. Sen İzmir gibi yöneteceksen bu ülkenin haline yazıklar olsun. Vah olur. Yazıklar olur. O yüzden bu vizyon AK Parti'den başka hiçbir partide yoktur. Hem belediyelerde hem hükümet anlayışında AK Parti'nin temel referansı millete dayanması ve millete hizmet etmesidir" diye konuştu.

Gül, ya bu hizmetlerin daha fazla artacağını, daha da fazla cebimize para gireceğini ya da koalisyonlarla, krizlerle işçilerin işinden olacağını, işadamlarının ve esnafın dükkanından olacağını vurguladı. Gül, "Türkiye'de AK Parti öncesinde enflasyon yüzde 60-70'ti cebinizde 100 lira varsa 60 lirası devlete gidiyordu. Faiz ödemelerine 100 liranın 86 lirası faiz ödemelerine giderdi. Ama şimdi AK Parti'yle beraber sadece 14 lirası faize gidiyor. Diğerleri sağlığa, eğitime, yardıma gidiyor" şeklinde konuştu.

"Sultan Alparslan'ın çocuklarıyla, Selahaddin Eyyubi'nin çocukları kol kola kıyamete kadar huzur içerisinde beraberce yaşayacak" ifadesini kullanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül, "İnşallah bu seçimlerde de sizlerin oyları Türkiye'nin geleceğini belirleyecek" dedi.

Eskiden cezaevlerinde Kürtçe konuşmanın yasak olduğunun altını çizen Gül, "Mahkum annesine derdi ki anneciğim beni ziyaret etme, neden, çünkü sen bana ziyarete geldiğinde ben seninle konuşamam. Teyzem 70 -80 yaşında, Kürtçeden başka dil bilmiyor. Ama devlet ne diyordu, hayır Türkçe konuşacaksın. Anadili Kürtçe olan birisine bunu nasıl yaparsın. AK Parti geldi mahkumlarla anneler özgürce konuşsun diye kanun çıkardı. Şimdi Kürtçeyi serbest yaptı. Devletin kanallarından birisi TRT Kürdi oldu. Niye, çünkü benim hemşerim eğer Kürtçe konuşuyorsa o dili korumak benim görevimdir. İşte sizlerden şimdi de sevgili hemşerilerim bu özgürlük ortamını getiren AK Parti'den başkası değil. Eğer AK Parti olmasa bu elinizdeki imkanlar Allah korusun bir anda uçup gider. İnşallah bu hizmetler artarak devam edip gidecek. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, "Bizden önceki Şehitkamil Belediye Başkanımız, Gazikent Bölgesinde bulunan mevcut Pazar yerinin altında bir sosyal tesisi hayata geçirmişti. Fakat mahalle günden güne büyünce o sosyal tesisimiz artık hizmet veremez noktaya gelmişti. Ondan sonraki süreçte şahıs mülkünden bir yer alarak, Burak Mahallesinde bir sosyal tesisi hayata geçirdik. Yine Belkıs Mahallemizin de giderek büyümesi üzerine bir sosyal tesis ihtiyacı vardı. Bizlerde Şehitkamil Belediyesi olarak, Mahallemize içerisinde, bay bayan taziye evi, aile merkezi ve okul öncesi eğitim tesisini hayata geçirdik. Tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Abdulhamit Gül, konuşmalarının ardından Kürtçe selamlayarak konuşmasını tamamladı - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

title