Haberler

AK Parti'li Erürker'in, Aydın'ın 93. Kurtuluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar ERÜRKER, Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümünü, Aydın’ın kurtuluşuna kanıyla ve canıyla imza atan kahraman efelerimizi yâd ederek kutladı.

AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar ERÜRKER, Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümünü, Aydın'ın kurtuluşuna kanıyla ve canıyla imza atan kahraman efelerimizi yad ederek kutladı.

AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar ERÜRKER'in mesajı şu şekilde: "Aydın'Imızın işgalden 93. Kurtuluş Yıl Dönümünü kutluyor; TBMM tarafından İstiklal Madalyasıyla taltif edilen Aydınlı Kurtuluş Savaşı Kahramanları Mehmet Esat İleri, Binbaşı Hacı Şükrü Aydınlı, Miralay Şefik Aker, Yörük Ali Efe, Demirci Mehmet Efe, Mestan Efe, Efe Ayşe, Danişmentli İsmail Efe ve nice isimsiz kahramanlarımızı, Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum. Birinci Dünya Savaşı'nın yenilgisi ve Mondros Ateşkes Antlaşması'nın ağır hükümlerinin travmasını yaşayan devletimiz sendelerken, yurdumuz dört bir yandan işgal edilirken; Aydınlı susmamış, sinmemiş, teslim olmamıştır. Düşmana ilk kurşunları, sistemli direnişleri Aydınımızın kahraman evlatları Yörük Ali Efeler, Efe Ayşeler göstermiştir. Tabir yerindeyse yediden yetmişe top yekün Milletimiz hadiseye el koymuştur. Onun için AK Parti olarak Devletin Milleti değil, Milletin Devleti diyoruz. Türk Milletinin tarihi akışında devlet isimleri, hanedanlar değişmiş; Karahanlı gitmiş Selçuklu gelmiş, Selçuklu gitmiş Osmanlı gelmiş, Osmanlı gitmiş Türkiye Cumhuriyeti gelmiş; lakin Milletimiz sabit kalmıştır. İsimler, yöneticiler ve yönetim şekilleri değişse de Milletimizin kendisiyle birlikte Devletini taşıyabilme maharet ve şuurunu göstermiştir. Allah'ın (c.c.) izniyle Milletin Devleti Türkiyemiz Dünya var oldukça ilelebet yaşayacaktır. Milletlerin karakterleri zor zamanlarda belli olur. Bugün de tarihi bir eşikteyiz. Aydın Milli şuurun, Milli reflekslerin en güçlü olduğu yerlerimizdendir. Aydınlı işgali bilir, ferasetinden sual olunmaz; Ülkesini, Milletini istikrarsızlığa düşürecek oyunlara gelmez. Yeter ki biz kendimizi doğru anlatalım, çözümü Aydın halkında arayalım; Aydınlı 1 Kasımda Milletin ana omurgası AK Partimizde yerini alacaktır" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Esat Mehmet Efe Ak Parti Aydınlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title