Haberler

AK Parti'li Beyaz'dan Dogünkad'a Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği’ni (DOGÜNKAD) ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği'ni (DOGÜNKAD) ziyaret etti.

Seçim bölgesi Diyarbakır'da temaslarını sürdüren AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, ziyaretleri kapsamında DOGÜNKAD Başkanı Nevin İl ile bir araya geldi. Dernek binasında yapılan ziyarette, AK Parti'li Beyaz, iş kadınlarına çözüm sürecinin oluşmasıyla bölgede oluşan huzur ortamının yatırımları arttırdığını anlatarak, sürece iş kadınlarının da desteğinin önemli olduğunu vurguladı. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin de konuşulduğu ziyarette Beyaz, AK Parti olarak Diyarbakır ve ilçelerine hizmeti ön planda tutacak bir yerel yönetimler oluşturacakları aktardı. DOGÜNKAD Başkanı Nevin İli ise, AK Parti'li Mine Lök Beyaz'ın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mine Lök Beyaz Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title