Haberler

AK Parti'li Berber'den Üzüm Üreticilerini Rusya Bilgisi

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, üzüm üreticilerine Rusya krizinin ardından yaşanan gelişmeler hakkında bilgi vererek, "Ben inanıyorum ki bir ay içinde Sultaniye üzümde serbestlik olacak.

Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, üzüm üreticilerine Rusya krizinin ardından yaşanan gelişmeler hakkında bilgi vererek, "Ben inanıyorum ki bir ay içinde Sultaniye üzümde serbestlik olacak. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan sıkıntılar bu yıl olmayacak" dedi.

Ak Parti'li Berber, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde partisinin ilçe başkanı Muhammet Toy, Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karaali Üzüm İşletmesi ve Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Eroğlu'nu ziyaret etti. Recai Berber, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Sarıgöl'de 250 esnafımız KOSGEB'ten yararlandı. Bu çok güzel bir rakam. Esnafımız daha önce Esnaf ve Kefalet Kooperatiflerinden kredi kullanmış ise KOSGEB'ten kullanamıyordu. Şimdi ise Hem KOSGEB'ten hem de Esnaf ve Kefalet Kooperatiflerinden birlikte kredi kullanmalarını sağlayan kanun imza aşamasında. Yakında esnafımız iki yerden kredi kullanabilecek. KOSGEB vasıtası ile esnafımız 11 milyar hükümetimizden destek alarak, esnaflarımıza dağıtıldı. 20-50 bin TL tutarındaki destekle esnaflarımız derin nefes aldı. Faizsiz alınan bu destekler 3-5 yıl içinde taksitlerle geri ödenmekte" dedi.

Sarıgöl ve Alaşehir ilçelerinin en büyük gelir kaynağı olan sofralık Sultaniye üzümlerinde 24 Kasım 1915 yılında Rusya ile yaşanan kriz sonunda sıkıntıya düştüğünü ifade eden Berber, "Bu yıl bana Türkiye-Rusya Dostluk Gurubu Başkanlığı görevi verildi. Üzümde yaşanan kriz için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin arasında defalarca buluşma yapıldı. Bu buluşmalarda Kazakistan Cumhurbaşkanı Sayın Nazerbey'in de girişimleriyle ciddi çaba sarf etti. Geçtiğimiz günlerde de Türkiye-Rusya arasında zirve yapıldı. İki ülke arasında anlaşma sağlandı. Tabii ki anlaşmanın şartları gereği karşılıklı talepleri var. Ben inanıyorum ki bir ay içinde Sultaniye üzümde serbestlik olacak. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan sıkıntılar bu yıl olmayacak" şeklinde konuştu.

15 Temmuz'un ardından milletin dimdik ayakta durduğunu aktaran Berber, "Milletimiz darbecilere geçit vermedi, şimdi ise ekonomik saldırılar var. Güçlü bir ülkeyiz, devletimizle, bankalarımızla, hazinemizle güçlü milletimiz var. Bunun da üstesinden geleceğiz. Bizler güçlü olmasaydık eski günlerde olsaydı 2001 krizini yaşardık" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recai Berber AK Parti Rusya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title