Haberler

AK Parti'li Başkandan Hazreti Yusuf Örneği

Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın oluru ile Perşembe İlçe Başkanlığı’na atanan Ülkü Kumral ilçe yönetimini oluşturdu.

Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nın oluru ile Perşembe İlçe Başkanlığı'na atanan Ülkü Kumral ilçe yönetimini oluşturdu.

Yeni yönetim kurulunun kamuoyuna tanıtılması amacıyla bir restoranda düzenlenen toplantıya AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergun Taşçı, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, İl Başkan Yardımcısı Halil Öz, İlçe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar ve yeni yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İl Başkanı Uğur Çelenk toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'yi sıradan bir parti gibi görmemek gerektiğini ifade ederek, "Biz iktidarı elinde tutanlar eğer Allah'ın Peygamberi Hz.Yusuf aleyhisselam iktidara geldiğimizde onun duası ile dua ve niyazda bulunmazsak ve gereğini yapamazsak ziyanda kalanlardan oluruz" dedi.

Çelenk, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

"Biz makam sahiplerinin tek derdi bu ağır sorumluluğumuzu icra ederken milletimize hizmet yaparken, sessiz devrimlerimizi gerçekleştirirken, böbürlenmeden, kibirlenmeden, tevazu içinde Hz.Yusuf Peygamberimizin Allah'a yalvardığı gibi elimizi açıp yalvarmalı, 'Ya Rabbi, sen bana iktidar ve hakimiyet verdin. Sen, verdin' demeli, bir an onun yardımından gafil olmamalı ve yine ona tam itaat içinde 'beni hayırlı ve dürüst insanlar arasına dahil eyle' diye dua etmeliyiz. Yeni atanan İlçe Başkanımız Ülkü Kumral'a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyor, hizmetlerini icra ederken dualarını da unutmamalarını temenni ediyorum."

Tanıtım toplantısında Milletvekilleri Ergun Taşçı ve Oktay Çanak birer konuşma yaptı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oktay Çanak Perşembe AK Parti Ordu Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title