Haberler

AK Parti'li Aydın: "Özal'a Yapılanlar Başbakanımıza da Yapılıyor"

Geçmişte oynanan oyunların benzerinin şimdi tekrar yapıldığını söyleyen AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, “Menderes’e, Özal’a yapılanlar şimdi başbakanımıza yapılmak isteniyor” dedi.

Geçmişte oynanan oyunların benzerinin şimdi tekrar yapıldığını söyleyen AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, "Menderes'e, Özal'a yapılanlar şimdi başbakanımıza yapılmak isteniyor" dedi.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, seçimlere az bir süre kala, Eyüplülerle buluşmaya, onların her konudaki fikirlerini alıp değerlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Esentepe Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan AK Parti'li Remzi Aydın, 30 Mart seçimlerinin önemine değindi.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, yerel seçimlerde vatandaşların vicdanlarıyla hareket etmelerine değinerek, "30 Mart seçimleri sadece belediye başkanları ve meclis üyeleri seçilmeyecek, memleketimizin geleceğini belirleyeceğimiz bir seçim olacak. Başbakanımız ve memleketimiz üzerinde oyunları durduracağımız, bizi kötü günlere, kötü bir geleceğe çekmek isteyenlerin niyetlerini bozacağımız bir seçim var önümüzde. Vicdanlar asla yalan söylemez, vicdanlar asla yanılmaz. 30 Mart'ta sandıklara vicdanlarımızla giderek memleketimizin üzerine çekilmek istenen kara bulutları dağıtacağız inşallah" dedi.

"ÖZAL'A YAPILANLAR ŞİMDİ BAŞBAKANIMIZA YAPILIYOR"

Alibeyköy'de ev ziyaretleri yapan Remzi Aydın, geçmişte oynanan oyunların şu anda oynandığını kaydederek, "Geçmişte oynanan oyunların benzeri şimdi oynanmak isteniyor. Menderes'e, Özal'a yapılanlar şimdi başbakanımıza yapılmak isteniyor. Filistin'den Kafkaslar'a, Balkanlar'dan Ortadoğu'ya kadar mazlum coğrafyalara uzattığımız eller geri çekilmek isteniyor. Ülkemizin ekonomik gelişimi, bir yıldır sağlanan barış ve huzur ortamı bozulmak isteniyor. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden kültüre, ekonomiden sanata memlekette yaşanan büyük gelişim ve kalkınma bazılarını rahatsız ediyor" diye konuştu.

Pierre Loti'deki Karaca Tekstil'i yaptığı ziyarette projelerini anlatan AK Partili Aydın, "Eyüp'teki ekonomik ve sosyal kalkınmanın, turizmin gelişmesi için ciddi yatırımlar yapılacak, birçok sosyal projeyi hayata geçireceğiz. Sizlerin fikirleri bizim için önemli. Sizlerle sürekli istişare halinde olacağız" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Aydın Menderes Remzi Aydın Ak Parti Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title