Haberler

AK Parti'li Arslan Sahaya İndi

Güncelleme:

Muğla eski Tarım İl Müdürü, Atatürk Orman Çiftliği Genel Müdürü Ömer Bülent Arslan, Muğla'daki AK Parti ilçe teşkilatları ve Demokratik kitle örgütleri ve Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare toplantılarını aralıksız sürdürüyor.

1 Aralık tarihine kadar görevinden istifa ederek AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Atatürk Orman Çiftliği Genel Müdürü Ömer Bülent Arslan, Milas ve Bodrum ilçelerinde istişare toplantılarını sürdürdü. Milas'ta Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Devrim, Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİTSO (Milas Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Reşit Özer, Sür Üreticileri Birlik Başkanı Ali İhsan Gezgin ile bir araya geldikten sonra Milas Ak Parti İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarının tanıtım toplantısına katılan Ömer Bülent Arslan, burada partinin ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Milas'ta haftalık semt pazarı olması nedeniyle bir süre pazarcı esnafı ile sohbet etme fırsatı bulan Arslan burada özellikle köylü üreticilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Uzun süre Milas ilçesinde görev yapmış olması nedeniyle tarım ve hayvancılıkla ilgilenen köylülerin yakından tanıdığı ve yapmış olduğu hizmetler nedeniyle vatandaşların büyük sevgisini kazanan Arslan'ı karşılarında gören pazarcı esnafı sevgi gösterilerinde bulunarak Arslan'la hasret giderdiler.

Milas ziyaretinin ardından Bodrum ilçesinde özel bir televizyon kanalını ziyaret ederek mülakat veren Ömer Bülent Arslan, daha sonra AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatının yönetim kurulu toplantısına katılarak partililerle tanıştı. AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ve Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Akif Demiröz'ünde hazır bulunduğu toplantıda konuşan Arslan, "gerek Muğla'da, gerekse Bodrum'da imar sorunu nedeniyle şehrin ve kırsalın çok büyük alt yapı sorunları var. Görüntü ve çevre kirliliği ileri derecede. Bodrum'da deniz suyu ve içme suyu kirliliği hükümetimizin de katkılarıyla kısmen çözülmüş durumda. Bu sorunlar sadece yerel yönetimlerin bütçesi ile çözüme kavuşturulamıyor. Bunun için hükümetin desteğine ihtiyaç var. Muğla Büyükşehir ve ilçe belediyeleri AK Partili olduğu gün bu sorunların ortadan kalkması mümkün olacaktır. Muğla üç termik santral, rüzgar ve güneş enerji santralleri ile enerji kenti durumunda aynı zamanda 2 havaalanının bünyesinde barındıran İstanbul'dan sonraki tek il. Seçim süreci başlar başlamaz iktidar partisi Muğla'nın kalkınması konusunda projeleri ile hizmete talip olacaktır" diye konuştu.

Öte yandan Bodrum İlçe Teşkilatı toplantısında söz alan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, seçmenin yüzde 50'sinin hala kararsız olduğunun altını çizerek, "teşkilatlarımıza büyük görevler düşüyor. Tüm arkadaşlarımız sandıkları ile bire bir irtibatta olmalı. Adayların gelip çalışmasını beklemeden insiyatif almalılar. AK Parti 30 Mart'ta seçim alacak ve bu sürpriz olamayacak" dedi.

Öte yandan Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Bülent Arslan'ın onuruna bir akşam yemeği verdiler. BOSİAD Başkanı Mustafa Er, Arslan'ın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması durumunda kendisini destekleyeceklerini ifade etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ak Parti Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title