Haberler

AK Parti'li Adaylar, Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Malatya milletvekilleri ve milletvekili adayları Öznur Çalık, Taha Özhan ve Bülent Tüfenkci, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Malatya milletvekilleri ve milletvekili adayları Öznur Çalık, Taha Özhan ve Bülent Tüfenkci, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ Örüşkü, merkez Orduzu Kireçocağı ve Hidayet mahallelerini gezdi. AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Taha Özhan da Kale Aluçlu Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise Akçadağ Örüşkü Mahallesi'ndeki vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Taha Özhan, milletin desteğiyle 1 Kasım'dan zaferle çıkmayı ümit ettiklerini söyledi. Özhan, "1 Kasım'da yeniden seçime gidiyoruz. Bir ayı aşkın bir süredir dolaşıyoruz, sizlerin takdirini ve teveccühünü kazanmaya çalışıyoruz. Allah'ın yardımı ve sizlerin desteğiyle özellikle 7 Haziran'dan sonra kendisini fitne, fesat, terör, kaos odaklarıyla beraber gösteren durumdan bir an önce memleketin çıkması için çaba sarf ediyoruz. Bununda öyle karmaşık bir çözümü yok. Basit bir çözümü var. O da şu; biz 1 Kasım'da tek başına iktidar ve istikrar görmek istiyoruz. Bunun içinde sizin desteğinize ihtiyacımız var" diye konuştu.

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ile birlikte ziyaretlere katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında vatandaşlarla detaylı bilgi verdi. Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin sürekli ilçe ve mahallelerde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Çakır, "Büyük bir ekiple sahadaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için merkez de önemli, kırsal da önemli. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak merkezi geliştirmekle birlikte 11 ilçemizde ve bütün yerleşik alanlarda çalışmalarımız hızlı ve yoğun bir şekilde devam ediyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise, 1 Kasım'ın varoluş mücadelesi olduğunu dile getirdi. 1 Kasım'ın önemli olduğu bilinciyle herkesin sandık başına gitmesi gerektiğine dikkat çeken Çalık, "Türkiye'nin Osmanlı'dan sonra Kurtuluş Savaşı'ndan sonraki en büyük mücadelesidir. Doğan medyaya, paralel medyaya karşı, DHKP-C'ye, PKK'ya karşı, 1 Kasım'da hep beraber sandık başına gideceğiz. Haydi Bismillah'ı yasaklatan Cumhuriyet Halk Partisi'nin geçmişte neler yaptığını biliyorsunuz. O yüzden 1 Kasım'da gereken cevabı sizin vermeniz gerekir. Bahçeli'nin 'hayırcı' Bahçeli olduğunu biliyorsunuz, ona da gereken cevabı vereceğinizden eminim. Yine polisimizin ensesine kurşun sıkan PKK'ya destek çıkan partiye gereken cevabı milletimiz inşallah 1 Kasım'da verecek" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Taha Özhan Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title