Haberler

AK Parti'li Aday Ravza Kavakçı Kan, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Seçim çalışmalarına Üsküdar’daki ziyaretleri ile devam eden AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Ravza Kavakçı Kan, AK Parti iktidarı döneminde özgürlükler konusunda alınan mesafeye dikkat çekerek, “15 sene önce düşündüğümüzü bu kadar rahat ifade edemezdik” dedi.

Seçim çalışmalarına Üsküdar'daki ziyaretleri ile devam eden AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Ravza Kavakçı Kan, AK Parti iktidarı döneminde özgürlükler konusunda alınan mesafeye dikkat çekerek, "15 sene önce düşündüğümüzü bu kadar rahat ifade edemezdik" dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Ravza Kavakçı Kan, seçim çalışmalarına Üsküdar'da devam etti. Burada bir dernek ziyaretinde bulunan Ravza Kavakçı Kan, kadınların ilgisi ile karşılaştı. Özellikle maraton yarışlarına katılan 72 yaşındaki Havva Türkmen ile sohbet eden Ravza Kavakçı Kan, AK parti iktidarları döneminde eğitim ve sağlık alanında yapılan reformlardan bahsetti. Özgürlükler konusunda yaşanan gelişmelere de değinen Kan, "15 sene önce düşündüğümüzü bu kadar rahat ifade edemezdik. Antep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde ben öğrencilerimle beraber kıyafetimle ders veremezdim. O üniversitede ben bulunmazdım. Aynı şekilde öğrencilerim arasında bizim için böyle bir ayrım olmamasına rağmen halk olarak, örtülü olanlar örtülü olmayan arkadaşları ile beraber aynı sınıfta bulunamayacaklardı. Bu noktada çok büyük yol kat ettik. Etnik kimliklerimizi gizlemek zorundaydık ya da anadilimizde evladımızla, ana dilimiz Kürtçe ise evladımızla konuşma hürriyetimiz yoktu. Ama bu konuda da gelişme sağlandı" dedi.

Kavakçı Kan, seçim çalışmalarının ise çok yoğun bir tempo ile devam ettiğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Üsküdar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title