Haberler

AK Parti'li Aday Fatma Benli'den Suriyelilere: "Siz Bizim Misafirimizsiniz"

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, Beşiktaş’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, Beşiktaş'ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Milletvekili Adayı Benli, kendisiyle sohbet eden Suriyelilere, "Siz bizim misafirimizsiniz" dedi.

AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Fatma Benli, seçim çalışmaları çerçevesinde bugün Beşiktaş Arnavutköy'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Arnavutköy sahilde balık tutanlara "Rastgele" diyen Benli, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Bu sırada bir Suriyeli aileye rastlayan AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, aileye "Siz bizim misafirimizsiniz" dedi. Suriyeli aile de Fatma Benli'ye teşekkür ederek, "Çok misafirperversiniz" dedi.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatma Benli, "Çalışmalar çok güzel gidiyor. İnsanların neler düşündüğünü gördük. Hep beraber bu ülke için, çok daha güzel günler için beraberce çalışma azmini tekrarladık. Halkımız, kimin ne söylediğini bu vaatlerin ne kadarını gerçekleşebileceğini görüyor. Kendilerinin iktidar gücü olmayan insanlar, eski başbakanlarımızın elinde anahtarla ev araba dağıtılması gibi olmayacak vaatlerde bulunuyor" diye konuştu.

Asgari ücret tartışmalarına da değinen AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, "1500- 2 bin lira yapacağız diyenler, 2 bin lira asgari ücret veremeyecek işveren durumunun dikkatini alıp, o zaman Türkiye'deki işletmelerin kapanacağını düşünmek zorunda olacaklar. Halk bunu bildiği için ciddiye almıyor. Vatandaşlarımız AK Parti'den önceki dönemlerle şu anki zamanı kıyaslıyor ve daha da iyi olması için AK Parti'ye teveccüh gösteriyor. Elbette standartlarımız çok yükseldiği için bir takım sorunları olanlar, daha iyisi olsun diye çaba gösterenler, daha iyisi olması için bir takım önerileri olanlar var. Onları da dikkate alarak daha iyisi için hep beraber uğraşacağız inşallah" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Benli Arnavutköy Beşiktaş Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title