Haberler

AK Parti'li Aday Adayı Taşkın: "Yeni Anayasa, Vazgeçilmez Hedeftir"

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, 2015 seçiminin yeni Türkiye’nin temel taşlarının döşeneceği en büyük ve en önemli nokta olduğunu belirterek, "Yeni anayasa, vazgeçilmez hedeftir" dediAvukat Bayram Taşkın, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, 2015 seçiminin yeni Türkiye'nin temel taşlarının döşeneceği en büyük ve en önemli nokta olduğunu belirterek, "Yeni anayasa, vazgeçilmez hedeftir" dedi

Avukat Bayram Taşkın, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'yı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Bayram Taşkın'ın ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Kendisiyle beraber AK Parti'de siyaset yaptık. Çalışmalarını ve gayretlerini iyi biliyoruz. İlimize sunduğu katkıları da yakinen biliyoruz. Geçmişten beri bu köklerden gelen bir siyasi anlayış içerisinde yer alıyor. Daha sonrada AK Parti'de beraber siyaset yaptık. Kendisine milletvekilliği aday adaylığı sürecinden başarılar diliyorum. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Bayram Taşkın, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve yönetim kurulu üyelerinin tecrübelerine güvendiklerini belirtti. 2015 seçimlerine aşk ve heyecanla gireceklerini ifade eden Taşkın, "Biz inanıyoruz ki 2015 seçimleri, yeni Türkiye'nin temel taşlarının döşeneceği en büyük ve en önemli noktadır. Türkiye toplumu için yeni Türkiye kaçınılmazdır. ve bu yeni Türkiye'nin kutsal ana zemini olan yeni anayasa, toplumun ortak ülküsüdür. Yeni anayasa, vazgeçilmez hedeftir. 2015 seçimlerinden sonra yeni anayasa yolunda Türkiye emin adımlarla ilerleyecektir. Zorla bu topluma giydirilen deli gömlekleri, darbe anayasaları inşallah geride kalacaktır" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Kahtalı Ak Parti Malatya Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title