Haberler

AK Parti Lapseki İlçe Kongresine Doğru

"Makamları değil gönülleri fethetmek için adayız" dedi.

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen,

"Makamları değil gönülleri fethetmek için adayız" dedi.

Gürşen, 30 Haziran Cumartesi günü belediye düğün salonunda yapılacak olan 5. olağan ilçe kongresi nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Tüm partilileri kongreye davet ettiğini belirten Gürşen, şöyle konuştu:

"Kongre takvimi çerçevesinde Lapseki merkez, Çardak ve Umurbey beldelerimiz olmak üzere 40 köyümüzde delege seçimlerimizi tamamlayıp askıya çıkarttık. 5. olağan kongremizde 401 delege arkadaşımız asil yedek yönetimini ve ayrıca asil ve yedek il delegelerini belirleyecekler. Bu çerçevede yapılacak olan kongremizin AK Parti ilçe teşkilatı olarak birlik ve beraberliğimizin pekişeceği eski olumsuzlukların biteceği, kısır döngü çekişmelerin sona ereceği bir kongre olmasını hedefliyoruz."

Kongreye tekrar aday olacağını ifade eden Gürşen, şöyle devam etti:

"Ekibimle beraber makamları değil gönülleri fethetmek için adayız. 10 yıllık teşkilat mensubu olarak bugüne kadar edinmiş olduğum siyasi tecrübeleri genelde olduğu gibi yerelde de AK Parti bayrağını dalgalandırmak için sonuna kadar kullanacağız. Tüm ak gönüldaşlarımızın şunu bilmelerini isterim ki; geçmişine sahip çıkmayan geleceğini planlayamaz. Bizim makamlarımız hizmet makamıdır. Bu anlamada AK Parti teşkilatlarına mensup olan her arkadaşımız bizim başımızın tacıdır."

Muhabir : Lapseki / Burak Akay

Yayıncı : Haluk Yüksel - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Umurbey Lapseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title